Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Jeżeli lista chętnych jest jeszcze aktualna to proponuję co następuje:
W sobotę rano wyruszamy z Wawy i jedziemy w stronę Serpelic. Trasa będzie miała ok 140-150 km. W Serpelicach znajdziemy jakąś miejscówę do spania. Jeśli zadeklarują sie chętni to może coś zarezerwujemy. W niedzielę powrót do Warszawy.
Kto jest za, niech się odezwie i odświeży listę chętnych.
AdamB ja rozumiem chęci ale chodzi o zlot w Mazowieckim niedaleko zalewu zegrzyńskiego anie gdzieś w pizdu w patyki jak na razie kontuzja nie pozwala mi wsiąść na moto i czegoś poszukać;/
W Serpelicach i okolicach jest masa miejsc dla osób, które kochają ryć w terenie Serpelice są jeszcze w mazowieckim. Ośrodków noclegowych w bród. Po drugiej stronie Bugu jest PL, trochę niżej jest BY. Jak ktoś lubi pozwiedzać to nie ma rewelacji ale dla chętnego.... Z Warszawy można pojechać w jedną stronę główną trasą na Terespol, a drugą przez Węgrów, Sokołów.
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Poniewaz w tych samych dniach jest szkolenie w csp w Legionowie (za 350 pln o ile dobrze pamietam), a nie ukrywajac mojej technice duzo brakuje, a tutaj cisza, to jak do jutra mnie nie przekonacie, ze spotkanie jest, to raczej bede w Legionowie!
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Qpcio za 350 ziko to będzie jakieś 65 litrów benzy czyli jakieś 1000 kilometrów możesz poświęcić na doszkolenie. Nieśmiało podejrzewam że na tej imprezie nauczysz się więcej od konkretnych wymiataczy w godzinę niż na sztywnym szkoleniu przez cały dzień Ale mogę się mylić ,więc sam musisz zdecydować.
generalnie przypuszczam, ze masz racje, ale wyglada na to, ze imprezy nie ma (albo jest tajna ;-) ) a szkolenie raczej bedzie. Ja jestem mega swiezym motocyklista, wiec moje braki sa jeszcze duze, a to konkretne miejsce ma dobre opinie (mimo ze policjanty szkola ;-) ), wiec chetnie zestawie teorie z praktyka pod okiem instruktorow - moze naiwnie wierzac, ze jednak da to wiecej niz po prostu jazda z kims bardzo dobrym.
Pzdr!
Ja znalazlem na ryjbuku, w jakiejs warszawskiej grupie info "ze jest" - tzn do dzia sie nalezy okreslic. Byl tam na pewno tydzien albo dwa temu Motosapiens i zachwalali (szczegolnie, ze tam wtedy bawet jakies czopki byly ). Jesli chcesz to moge Ci podeslac jak wroce do domu dzis pozniej linka do konkretnego posta/kontakt do kolesia.
Pzdr!
Komentarz