Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Jak dojssĆ do domku?

Komentarz

Dziękuję bardzo na rewelacyjną miejscówke i organizacje!!
      Co roku poprzeczka idzie wyżej :-)
      Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
      Loud pipes save lives...
      https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

Już w domciu, fajnie było zobaczyć znajome mordki i nowe także, Orzełek dobrze wszystko zorganizował, wielkie dzięki. Ekipa nie zawiodła było naprawdę świetnie.

Komentarz

I ja chciałem podziękować za ugoszczenie. Fajnie było znów Was spotkać. Co prawda Teresa uklękła w Kętrzynie podczas powrotu do domu, ale bus juz zawezwany, a ja kontynuuję wyprawę w namiocie na Orlenie z Łomżą w ręku
          jeszcze raz wielkie dzięki organizatorom za spotkanie.!

Komentarz

Dzieki wielkie za spotkanie dobrze bylo was zobaczyc brawo dla organizatora brawo po trasce przygoda guma zlapana i pies zdjety kufrem siersciuch jebany pozdro

Komentarz

Również wróciłem. Było super, brawo organizatorzy.
              Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
              Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Dzięki za spotkanie. Organizacja pierwsza liga. Miejscówka super. Miło było Was spotkać a także poznać co nowe twarze.

Komentarz

Też zjechałem bezpiecznie do domu.Podziękowania dla organizatorów ,było super.

Komentarz

Dajcie zdjęcia dla ludzi co mogli być!!!
                    Bo na słowo nie wierzę
                    ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez giani Zobacz posta
                      Dajcie zdjęcia dla ludzi co mogli być!!!
                      Bo na słowo nie wierzę
                      Ty za karę że nie przyjechałeś będziesz oglądał na końcu

Komentarz

I ja się cieszę że udalo mi się dotrzeć
                        i pogoda tez się spisala ale miejscowka z tarasem nad wodą bajka
                        DZIĘKI za super weekendzik
                        kilka fotek

Komentarz

I ja z moją grupą dziękujemy Truskowi i Truskównie za zaproszenie i nawigację do Przerwanek. Dzięki robkri za przeciągnięcie po Stańczykach, kartaczach i punktach tankowania TTrki. Szacunek dla organizatorów za znalezienie mega miejsca i opanowaniu całości cateringu alkoholowo ogórkoweg. W końcu dziękuję Ofcy za pożyczenie dętki Dunlopa i kompresora. Pozdrówki !

Komentarz

Ale slody sie leja, mozna duzo piwa nawarzyc (bedzie na nastepny zlot), ale i ja nie moge nic innego napisac, niz podziekowania i wyrazy samych pozytywnych odczuc! Dzieki organizatorom, wspoldomkowiczom, wspolpodrozowiczom i wszystkim innym wspol! Fantastycnzie bylo sobie odwirtualnic towarzystwo!
                            Nie wiem czy trzeba miec konto, zeby ogladac publiczne albumy, ale moje foto sa tu (album publiczny)
                            Pzdr!
                            prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Ja też chciałem podziękować! Dojechalem do domu bez żadnego problemu.. Orzełek spisałes sie bardzo dobrze..ja osobiście jestem bardzo zadowolony, mam nadzieje ze reszcie tez niczego nie brakowało. Zdjecia umieszcze w wolnej chwili. Musze to dopiero wszystko pozgrywać. Miejscówka rewelacyjna, troche daleko, ale do przeskoczenia!pozdrowienia dla wszystkich..20150514_195529.jpg

- - - Zaktualizowano - - -

DSC_4106_resize.JPGDSC_4167_resize.JPGDSC_4203_resize.JPG

Komentarz

hej,
                                ja również chciałbym serdecznie podziękować za super weekend, sympatycznych ludzi i piękne widoki. Wczoraj jadąc do Warszawy przejechaliśmy razem z Anią (Transalp) Bartkiem (ST) i Adamerr`em (mała tenere w malowaniu pomarańczowym) jakieś 520km wschodnią granicą zjechaliśmy ok 22 do Warszawy, było super.! raz jeszcze DZIĘKI WIELKIE

Komentarz

Pracuję...
                                X