Jak dojssĆ do domku?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"
Zwiń
X
-
Dziękuję bardzo na rewelacyjną miejscówke i organizacje!!
Co roku poprzeczka idzie wyżej :-)Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Loud pipes save lives...
https://picasaweb.google.com/108651862641483365846
Komentarz
-
Również wróciłem. Było super, brawo organizatorzy.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
Zamieszczone przez giani Zobacz postaDajcie zdjęcia dla ludzi co mogli być!!!
Bo na słowo nie wierzę
Komentarz
-
I ja się cieszę że udalo mi się dotrzeć
i pogoda tez się spisala ale miejscowka z tarasem nad wodą bajka
DZIĘKI za super weekendzik
kilka fotek
Komentarz
-
I ja z moją grupą dziękujemy Truskowi i Truskównie za zaproszenie i nawigację do Przerwanek. Dzięki robkri za przeciągnięcie po Stańczykach, kartaczach i punktach tankowania TTrki. Szacunek dla organizatorów za znalezienie mega miejsca i opanowaniu całości cateringu alkoholowo ogórkoweg. W końcu dziękuję Ofcy za pożyczenie dętki Dunlopa i kompresora. Pozdrówki !
Komentarz
-
Ale slody sie leja, mozna duzo piwa nawarzyc (bedzie na nastepny zlot), ale i ja nie moge nic innego napisac, niz podziekowania i wyrazy samych pozytywnych odczuc! Dzieki organizatorom, wspoldomkowiczom, wspolpodrozowiczom i wszystkim innym wspol! Fantastycnzie bylo sobie odwirtualnic towarzystwo!
Nie wiem czy trzeba miec konto, zeby ogladac publiczne albumy, ale moje foto sa tu (album publiczny)Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Komentarz
-
Ja też chciałem podziękować! Dojechalem do domu bez żadnego problemu.. Orzełek spisałes sie bardzo dobrze..ja osobiście jestem bardzo zadowolony, mam nadzieje ze reszcie tez niczego nie brakowało. Zdjecia umieszcze w wolnej chwili. Musze to dopiero wszystko pozgrywać. Miejscówka rewelacyjna, troche daleko, ale do przeskoczenia!pozdrowienia dla wszystkich..20150514_195529.jpg
- - - Zaktualizowano - - -
DSC_4106_resize.JPGDSC_4167_resize.JPGDSC_4203_resize.JPG
Komentarz
-
hej,
ja również chciałbym serdecznie podziękować za super weekend, sympatycznych ludzi i piękne widoki. Wczoraj jadąc do Warszawy przejechaliśmy razem z Anią (Transalp) Bartkiem (ST) i Adamerr`em (mała tenere w malowaniu pomarańczowym) jakieś 520km wschodnią granicązjechaliśmy ok 22 do Warszawy, było super.! raz jeszcze DZIĘKI WIELKIE
Komentarz
Komentarz