My z Gianim prawdopodobnie dotrzemy na 15-16..
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
"Świętokrzyskie dziczenie 2015" 23-24-25. 10
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez giani Zobacz posta6h będziecie jechać?Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaTo nie wiesz że żeby landkiem wyprzedzic tira to fajka brakuje a jak slim to i szybciej fajka wypalisz niż wyprzedzisz
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez giani Zobacz posta6h będziecie jechać?
Komentarz
-
Zamieszczone przez johny_b Zobacz postaCzeczen jaką pogodę zamówiłeś? Popadało to trasa "tourist" będzie pewnie miała jakieś 5km)))) tylko ja GPS NIE mam
To i 5 KM będziemy robić cały dzień
Zobaczymy jak się podzielimy, jak czeczen nas zabierze na pierwszą ciekawą górkętam się okaże gdzie SPECJAL TOURIST wyląduje
Komentarz
-
Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz postaMy zrobimy trasę SPECJAL TOURIST)))) tylko ja GPS NIE mam
To i 5 KM będziemy robić cały dzień
Zobaczymy jak się podzielimy, jak czeczen nas zabierze na pierwszą ciekawą górkętam się okaże gdzie SPECJAL TOURIST wyląduje
Podoba mi się ta opcja. Zabierz stringi...
... te na tablicę rejestracyjną.Sowizdrzał
KTM 750 6T
Nie wierz, nie bój się, nie proś!
Komentarz
-
Zamieszczone przez giani Zobacz posta3.5m? A gdzie to zmieścić?Motorynka trenuje od jakiegoś czasu taniec akrobatyczny na rurce i obiecał wczoraj że zaprezentuje swe umiejętności ... tylko kurtynka nie chce zaakceptować jodłowej ....
Komentarz
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaMotorynka trenuje od jakiegoś czasu taniec akrobatyczny na rurce i obiecał wczoraj że zaprezentuje swe umiejętności ...Sowizdrzał
KTM 750 6T
Nie wierz, nie bój się, nie proś!
Komentarz
Komentarz