Gdzie lać kasięęę ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Do dzbanaWybaczcie, nie mogłem sie powstrzymać
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
lewansik
witam tez sie pisze na ten zlot. oczywiscie namiocik, 3 osoby. ja przyjade ST a czy moj kolega bedzie mogł przyjechac suzuki DR. mam nadzieje ze tak. jestem z okolic Gorzowa WLKP jezeli ktos bedzie jechal na ten zlot i bedzie w okolicach niech da znac, w kilku zawsze razniej. i powiedzcie mi czy mam sie dorzucac cos kasy czy nie. pozdrawiam.
Komentarz
-
King Of Snake
-
lewansik
to wpisujcie mnie na liste. tylko mowie ze jak ktos bedzie w okolicach szczecina albo gorzowa wlkp niech pisze do mnie.
Komentarz
-
blyshkrik
-
Kurde chłopaki i dziewczyny ja tez mam chęć ale jak zwykle z takich długich planów nic nie wychodzipostaram się dać znać jak najwcześniej, najwyżej kasę przywiozę ze sobą jak nie zdążę wcześniej przelać bo jednak udziec jedzony wśród innych posiadaczy xtz zawsze smakuje wyśmienicie
.
Ruszał bym z wawy w piątek przed południem, jak by co to jeszcze dam znać bo chciałem sie dołączyć do reszty z grójca
OBY SIĘ UDAŁOBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
blyshkrik
-
blyshkrik kto ci to powiedzial ze rezygnuje?!?!?!?!?! Ja nic takiego nie powiedzialem! Napisalem ci na priva ze na styczniowa wyplate nie dam rady zadeklarowanej kasy wplacic z uwagi na
oczywiste wydatki ale chcialem zebys w wolnej chwili przyslal mi na priva dane do przelewu. To wszycho! Nie powiedzialem ze rezygnuje!
Slawek banditem 1200 tez przyjedzie ze mna jak wczesniej bylo ustalone.Ostatnio edytowany przez Kowal; 52.
Komentarz
-
King Of Snake
Komentarz