Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

To ja mogę zgłosić swój sprzęt jako przedmiot do podnoszenia. Może być jako pierwszy, bo waży tylko 140kg
      BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
      YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Wszystko wskazuje na to, że powinienem miec wolne w weekend zlotu. Nie chcę zapeszac więc się do listy nie dopisuję, najwyżej będę gdzieś pod tenerą w krzakach kimał
        hominis est errare, insipientis in errore perseverare
        Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Erwinw szykuj się. Ostatnio na spotkaniu w 66 nie mieliśmy się okazji napić. To odbijemy sobie to na zlocie

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
            Wszystko wskazuje na to, że powinienem miec wolne w weekend zlotu. Nie chcę zapeszac więc się do listy nie dopisuję, najwyżej będę gdzieś pod tenerą w krzakach kimał
            Dęblin jak dojedzie to będzie z namiotem więc spoko miejsce się znajdzie, ale i tak najlepiej się śpi przy ognisku (doświadczenie cześkowe)
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Ostatnio edytowany przez Gość; 27.

Komentarz

Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz posta
                Małe sprostowanie do traski. Niestety będzie się ona odbywać po asfalcie. Z objazdówki zostały wykluczone odcinki off z powodu dużego stopnia trudności, szczególnie gdy bedzie mokro.
                Off przewidziany dla chetnych po objazdówce.
                naturalnie poza 'objazdówką' jest przewidziany off dla chÄ™tnych

Komentarz

Panowie i Panie mam wolne od 18 wiec mogę lecieć już w piątek

Komentarz

Ostatnio edytowany przez Gość; 78. Powód: dopisek

Komentarz

Komentarz

Komentarz

A kto się wybiera po obiedzie czyli grupą pościgową.
                          Ja będę leciał z wawy tak przewiduję że około 15-tej
                          Kojega

Komentarz

Proszę o dopisanie mnie + dwa motocykle, czyli łącznie 3 motocykle;-)
                            Pewnie jakieś miejsce pod namiot się znajdzie co?

Komentarz

No ja dziś w Morsku byłem i z góry zapłaciłem im za hotel. To tak na wszelki wypadek, gdyby "coś" wypadło lub dopadło (np. niechcenie) to mam bata - kasy będzie szkoda.

I pytanie oof-top: ma ktoś mapę Europy do Garmina na karcie SD? Taką żeby hulała na GPS 60CSx? Dało by się skopiować?
                              ...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                                X