Usunięte na żądanie użytkownika
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
blyshkrik
-
Wszystko wskazuje na to, że powinienem miec wolne w weekend zlotu. Nie chcę zapeszac więc się do listy nie dopisuję, najwyżej będę gdzieś pod tenerą w krzakach kimałhominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
Zamieszczone przez erwinw Zobacz postaWszystko wskazuje na to, że powinienem miec wolne w weekend zlotu. Nie chcę zapeszac więc się do listy nie dopisuję, najwyżej będę gdzieś pod tenerą w krzakach kimał(doświadczenie cześkowe)
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz postaMałe sprostowanie do traski. Niestety będzie się ona odbywać po asfalcie. Z objazdówki zostały wykluczone odcinki off z powodu dużego stopnia trudności, szczególnie gdy bedzie mokro.
Off przewidziany dla chetnych po objazdówce.
Komentarz
-
blyshkrik
-
Siwy
-
No ja dziś w Morsku byłem i z góry zapłaciłem im za hotel. To tak na wszelki wypadek, gdyby "coś" wypadło lub dopadło (np. niechcenie) to mam bata - kasy będzie szkoda.
I pytanie oof-top: ma ktoś mapę Europy do Garmina na karcie SD? Taką żeby hulała na GPS 60CSx? Dało by się skopiować?...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...
Komentarz
-
King Of Snake
Komentarz