Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Byłem ostatnio 11km od ośrodka w Morsku. Dokładnie o te 11km jest oddalony zamek w Mirowie. Dalej o 40km od ośrodka jest zamek w Olsztynie. O 17km jest oddalony zamek w Ogrodzieńcu.
    Te 3 zamki znam i na nich byłem ;]
    Ogólnie w promieniu do 100km mamy wszystkie zamki wchodzące w Szlak Orlich Gniazd. Cały szlak ma 170km, a my znajdujemy się na jakimś 104km w ośrodku
    BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
    YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

to wtedy jestem z synem i namiotem na mojej Tess
        Jaco
        Jakaś kasa do wplacenia, czy na miejscu ?

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Komentarz

My lecimy w pt rano. Trasa Toruń- Łódź- Częstochowa.
                sigpic
                "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Komentarz

Ja prawdopodobnie dojadę dopiero w piątek po godzinie 20-21 lub w sobotę rano tj. koło 7-8 ;]
                    BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
                    YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
                      My lecimy w pt rano. Trasa Toruń- Łódź- Częstochowa.
                      A jednak

Ja wyjeżdzam z Warszawy w piątek, ale po południu, pewnie chwilę po 15 by uniknąć korków.
                      --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Jeszcze ja proszę o dopisanie mnie do listy uczestników zlotu, tylko jest jedno ale... w tym samym czasie co zlot w Morsku przypadają mi jeszcze dwie inne imprezy na uczestnictwie w których bardzo mi zależy. Piątek i niedziela w moim przypadku odpadją mogę wpaść tylko na sobotę. Wiem, że ludzie jadą na zlot z drugiego końca kraju, ja mam do Morska dosłownie 40 minut jazdy to postanowiłem, że wpadne przynajmniej na ten jeden dzień. Po prostu głupio byłoby mi nie wpaść.

Ps.
                        Łukasz jedziesz do Morska przez Blachownię czy może przez Woźniki, Koziegłowy... ?

Komentarz

LukaSS o której będziesz dokładnie jechał?
                          Ja będę jechał około 14-tej z wawra. Pewnie na Górę Kalwarię, aby ominąć wyjazdowe korki w jankach

Komentarz

Witam zbieram grupę poludnie wyjazd z bielska białej z dworca głównego PKP. Planowany wyjazd 15-16 piątek.

Komentarz

Dobry ja chetnie do grupy południe iny tak koło 17 bede dopiero mógł startować.

Komentarz

witaj Tiffany mi pasuje !!
                                Ostatnio edytowany przez finek; 194.

Komentarz

Pracuję...
                                X