Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Zamieszczone przez Tiffany660 Zobacz posta
        Witam zbieram grupę poludnie wyjazd z bielska białej z dworca głównego PKP. Planowany wyjazd 15-16 piątek.
        prawdopodobnie tez koło tej godziny będe startował ale jeszcze potwierdze.

Komentarz

Zamieszczone przez Kojega Zobacz posta
          LukaSS o której będziesz dokładnie jechał?
          Ja będę jechał około 14-tej z wawra. Pewnie na Górę Kalwarię, aby ominąć wyjazdowe korki w jankach
          Jakoś 14-15, zależnie też jak szybko wybiorę się po moto do garażu i spakuję
          Wyruszam z Bonifacego/Sobieskiego.
          --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Zamieszczone przez BANAN Zobacz posta
            prawdopodobnie tez koło tej godziny będe startował ale jeszcze potwierdze.
            hejka no to czekamy na potwierdzenie zostaje kwesia ustalenia godz wyjazdu
            1-Tiffany660
            2-trakeros
            3-finek
            4-Banan

Komentarz

Mam głupie pytanie, myślicie że jakbym się na zlocie pojawił WSKą to miałby ktoś coś przeciwko?

Komentarz

Zamieszczone przez MarioM06 Zobacz posta
                Mam głupie pytanie, myślicie że jakbym się na zlocie pojawił WSKą to miałby ktoś coś przeciwko?
                o ile "na kołach",to spoko,napieraj kozaku

Komentarz

Daleko nie mam, na otwarciu sezonu w Częstochowie byłem, więc bardzo chętnie bym zobaczył taką ilość TENEREK w jednym miejscu i w akcji.

Komentarz

Stary,przyjeżdżaj

Komentarz

Zamieszczone przez marekm86 Zobacz posta
                      Jeszcze ja proszę o dopisanie mnie do listy uczestników zlotu, tylko jest jedno ale... w tym samym czasie co zlot w Morsku przypadają mi jeszcze dwie inne imprezy na uczestnictwie w których bardzo mi zależy. Piątek i niedziela w moim przypadku odpadją mogę wpaść tylko na sobotę. Wiem, że ludzie jadą na zlot z drugiego końca kraju, ja mam do Morska dosłownie 40 minut jazdy to postanowiłem, że wpadne przynajmniej na ten jeden dzień. Po prostu głupio byłoby mi nie wpaść.

Ps.
                      Łukasz jedziesz do Morska przez Blachownię czy może przez Woźniki, Koziegłowy... ?
                      Przez Woźniki na Koziegłowy i Żarki.
                      Idę właśnie motor wyczyścić i spakować już, tak, żeby jak przyjadę w piątek z Wrocławia to od razu na moto wskoczyć i ogień na zlot
                      BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
                      YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

W takim razie będę, z kolegą, namiot, pownniśmy w piątek wieczorem dojechać. Do zobaczenia

Komentarz

Mario przyjeżdżaj! Na pewno będziesz mile widziany. Liczy się przecież człowiek, a nie motocykl. A swoją drogą, to czemu ktoś miałby miec coś przeciwko? WSK to przecież kawał naszej polskiej historii i przynajmniej mi będzie miło zobaczyc ten motocykl. Mój wujas będzie bandytą, a przecież, to nijak się ma do tenery. Zupełnie inny sprzęt i też będzie fajnie.
                          P.S. A w oryginale ta WSK?

Komentarz

WSKę zobaczysz jak dobrze pójdzie, do oryginału jej trochę brakuje (niewiele), poza tym już trochę ma przebiegu po remoncie.

Komentarz

ja tak samo sie dopisuje do zlotu ale dopiero dojade w sobote okolo 19-20 przyjade razem z synem mlody przyjedzie na suzuki xf 650 plus przyszla synowa i moja zona t4 sypialnia

Komentarz

Patrząc po zapowiadanej pogodzie, zastanawiamy się nad przekwalifikowaniem się z namiotu na domek. W związku z tym mam kilka pytań:
                                1) czy można jeszcze zrobić taki transfer?
                                2) jeżeli tak, to ile wynosi opłata za nocleg- przykładowo do naszego domku byłyby tylko 2 os, to płacić trzeba 160 za domek, czyli po 80za głowę? A gdy 6 os 25 za dobę?
                                3) jeżeli trzeba ponieść tak czy siak max opłatę, to próbował ktoś się dogadać, aby nie było takiej chorej sytuacji?
                                sigpic
                                "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Pracuję...
                                X