Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

jak by cos to zostawiam kontakt 508 339 684 pozdro

Komentarz

Panowie organizatorzy, podajcie proszę jakiś kontakt do siebie w razie "W". Ja trafię, ale jakby inni nie mogli...
      --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

wraziejakbyco 501312235
          jo już powinininym być sam na Jurze wele połednio, jakby fto kajś się zgubił - zwonić!
          jeszcze prośba offtop: jakby tak kto miał prawy, tylny kierunek do małej Teresy...

Komentarz

Oglądam miejsca które można zwiedzić... masa zabytków, zamków. Ale jest też wspaniała miejscówka dla fanów endurzenia

Komentarz

No to wybieramy się na Górkę Siedlecką czy pustynię Błędowską? Czy raczej zwiedzamy?
              BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
              YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Organizatorzy mają już coś w zanadrzu, jednak jest to tajemnicą
                Ja jade na zwiedzanie z Bartasami. Reszta pewnie będzie chciała poszaleć po polskiej Saharze
                Ostatnio edytowany przez Bartas; 5.

Komentarz

....
                  WITAM WSZYSTKICH I PRZEPRASZAM ZA CHWILĘ MILCZENIA.
                  NA ZLOT JAK NAJBARDZIEJ SIĘ WYBIERAM, NIESTETY DOPIERO W SOBOTĘ I DO TEGO AUTEM.
                  JEŚLI KTOŚ REFLEKTUJE MOGĘ ZABRAĆ Z WARSZAWY DO MORSKA CZYJEŚ GRATY, NAMIOTY, ŚPIWORY,MATERACE ITP. ITD. LUB EWENTUALNIE JEGO SAMEGO.
                  ZAWSZE TO PRZYJEMNIEJ LŻEJSZYM MOTO JECHAĆ.
                  DLA ZAINTERESOWANYCH KONTAKT TEL. KOM. 784-590-033
                  RZECZY PRZYJMUJĘ OD DZIŚ DO SOBOTY DO OKOŁO GODZ. 10-11
                  sigpic
                  Paliwa opon i wolnego czasu....

Komentarz

Bartas- 692 258 101.
                    sigpic
                    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zamieszczone przez LukaSS Zobacz posta
                      Organizatorzy mają już coś w zanadrzu, jednak jest to tajemnicą
                      Ja jade na zwiedzanie z Bartasem. Reszta pewnie będzie chciała poszaleć po polskiej Saharze
                      Zobaczyć pustynię bym z chęcią pojechał bo nigdy tam nie byłem ale w piachu moja teresa i ja na gumach szosowych źle się czujemy więc po oględzinach pustyni mogę z Wami pojechać na zwiedzanie
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                      sigpic

Komentarz

To możemy skoczyć na Siedlecką bo to tylko 30km od ośrodka ;] Na niej jeszcze nie byłem...

W sumie teraz sprawdziłem Błędowską i to jest też 30km od ośrodka
                        Ostatnio edytowany przez lukasz_vip; 36.
                        BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
                        YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

mam pytanko czy moze przyjechac ze mna kumpel ?
                          na bmw 650gs namiot

Komentarz

wiec sie stało. niestety sprawy służbowe, czyli praca zaingerowała w rzeczywistość po za 8h godzin codzienności.
                            NIe moge jechać
                            szerokiej i bezpieczenj drogi i udanej zabawy.
                            tylu powrotów co wyjazdów
                            Desperados don't die, we just go to hell for regroup.

Komentarz

My mamy nocleg w Parkoszowicach, 5km od Morska
                              sigpic
                              "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

My mamy nocleg w Parkoszowicach, 5km od Morska

to tak wyglada zlot że wszyscy na wieczór się rozjadą
                                Fajosko

Komentarz

Pracuję...
                                X