jak by cos to zostawiam kontakt 508 339 684 pozdro
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Siwy
-
....WITAM WSZYSTKICH I PRZEPRASZAM ZA CHWILĘ MILCZENIA.
NA ZLOT JAK NAJBARDZIEJ SIĘ WYBIERAM, NIESTETY DOPIERO W SOBOTĘ I DO TEGO AUTEM.
JEŚLI KTOŚ REFLEKTUJE MOGĘ ZABRAĆ Z WARSZAWY DO MORSKA CZYJEŚ GRATY, NAMIOTY, ŚPIWORY,MATERACE ITP. ITD. LUB EWENTUALNIE JEGO SAMEGO.
ZAWSZE TO PRZYJEMNIEJ LŻEJSZYM MOTO JECHAĆ.
DLA ZAINTERESOWANYCH KONTAKT TEL. KOM. 784-590-033
RZECZY PRZYJMUJĘ OD DZIŚ DO SOBOTY DO OKOŁO GODZ. 10-11sigpic
Paliwa opon i wolnego czasu....
Komentarz
-
Bartas- 692 258 101.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukaSS Zobacz postaOrganizatorzy mają już coś w zanadrzu, jednak jest to tajemnicą
Ja jade na zwiedzanie z Bartasem. Reszta pewnie będzie chciała poszaleć po polskiej SaharzeBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
To możemy skoczyć na Siedlecką bo to tylko 30km od ośrodka ;] Na niej jeszcze nie byłem...
W sumie teraz sprawdziłem Błędowską i to jest też 30km od ośrodkaOstatnio edytowany przez lukasz_vip; 36.BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD
Ja tu tylko sprzątam
Komentarz
-
My mamy nocleg w Parkoszowicach, 5km od Morskasigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
Komentarz