Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

9. PL+SK+CZ zlot motocykli Ténéré 03-05.06.2016, Tresna, ośrodek Neptun.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

I tak mam go na zdjęciach więc będę pamiętał
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

A ja też bardzo chciałem podziękować za mile spędzone chwile w waszym towarzystwie . Choć nie mogłem z wami polatać , liczę ,że nadrobimy na następnym spotkaniu. Pozdrawiam Misiek

Komentarz

Było zajebiści*. Byłem pierwszy raz i na następne też się przykulam Nie wiem czy to dobre określenie, ale było rodzinnie

- - - Zaktualizowano - - -

Ps. Siedlar, jak mnie dzisiaj psy kontrolowaly to przez kolor konfetti w kufrze myśleli że jaki zbój kolejarza i chyba godzinę to trwało
        Kraina Pyrą i Gzikiem płynąca
        Adwenczur Klab FB
        Adwenczur Klab w sieci

Komentarz

Zamieszczone przez szafura Zobacz posta
          Było zajebiści*. Byłem pierwszy raz i na następne też się przykulam Nie wiem czy to dobre określenie, ale było rodzinnie

Ps. Siedlar, jak mnie dzisiaj psy kontrolowaly to przez kolor konfetti w kufrze myśleli że jaki zbój kolejarza i chyba godzinę to trwało
          [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Komentarz

Olać...

Zdjęć tylko tyle? Ma ktoś foty młodego Muńka co walczył z Tenerą jak Dicaprio z niedźwiedziem....? w dodatku w klapkach....

Komentarz

Zamieszczone przez szafura Zobacz posta

Tobie też nasypali? A to ...
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

W drodze powrotnej Niedźwiadka dopadło coś.....

20160605_175551.jpg

na szczęście to była Jego własna maszyna....

20160605_175021.jpg

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                  Olać...

Zdjęć tylko tyle? Ma ktoś foty młodego Muńka co walczył z Tenerą jak Dicaprio z niedźwiedziem....? w dodatku w klapkach....
                  Co tam zdjecia, bez filmu nikt nie uwierzy, ze mu zgasla, odpalil i wygral ten przejazd ;-)
                  Pzdr!
                  prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Zamieszczone przez qpcio Zobacz posta
                    Co tam zdjecia, bez filmu nikt nie uwierzy, ze mu zgasla, odpalil i wygral ten przejazd ;-)
                    Film się powinien znaleźć, w najbliższy weekend znajdzie się chwila czasu

Komentarz

Zamieszczone przez Pablo1972 Zobacz posta
                      Pzdr!
                      prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Zamieszczone przez Pablo1972 Zobacz posta
                        My też coś mamy chyba. Foty też wrzucę
                        Kraina Pyrą i Gzikiem płynąca
                        Adwenczur Klab FB
                        Adwenczur Klab w sieci

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                          Tobie też nasypali? A to ...
                          konfetti.jpg

PS !!

Ale to gaszenie silnika podczas wolnej jazdy to "doping" - to ma być wolna JAZDA, a nie wolne przetransportowanie motocykla na zgaszonym silniku

Komentarz

Czytam i ... słabo to widzę. Niektórych to poniosło. Zrobiłem dwa spotkania przy współpracy i było zawsze na piątkę. Mam porównanie więc piszę. W mojej opinii zabrakło tego co było w Morsku i Gródku. W/g mnie wyszło, że każdy sobie (xtz, goście), a nie taki był zamysł i konwencja w początkowej fazie tworzenia tych spotkań. W mojej ocenie przypominało to spotkanie forumowe z doklejonymi gośćmi, którzy dali upust swojemu niezadowoleniu. Osobiście uważam, że goście są najważniejsi szczególnie Ci, którzy przybyli z bardzo daleka. Czy słusznie? Nie wiem, wiem jedno, że nie zadowolenie można by było potraktować jak zadanie domowe do odrobienia. Z tego co pamiętam poprzednie spotkania organizowane w Polsce były prima sort, czego dowodem były zdania uznania stron SK i CZ. Widocznie czegoś zabrakło w tym roku. Forum xtz ma swoje cykliczne spotkania organizowane i kierujące się swoja własną formułom. Tu powinno być trochę inaczej, jak w Morsku czy w Gródku. Uważam, że nie ma co się spinać. Do następnej edycji w Polsce mamy trzy lata, moja sytuacja się unormowała więc służę pomocą, a nawet podejmę rękawice przy organizacji kolejnej edycji dla grona użytkowników supertenere, tenere i nie tylko.
                            Ps.
                            Miło było zobaczyć po dłuższej przerwie znajome facjaty oraz nieznajome.
                            Pozdrawiam blyshkrik/Leszek

Komentarz

Super zlot, miło spędzony czas, mimo niewielkich komplikacji bawiliśmy się świetnie!

"Kilka" zdjęć od nas: TUTAJ
                              Ostatnio edytowany przez RENIA; 2556.

Komentarz

zdjecia ode mnie...https://drive.google.com/folderview?...W8&usp=sharing

Komentarz

Pracuję...
                                X