Zamieszczone przez MlodyXTZ
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaki tłumik kupić
Zwiń
X
-
Taki se ten dominator. Brzmi może jeszcze dość ale jakość adekwatna do ceny.
Zostaw komentarz:
-
A Dominator ? Po wpisaniu XTZ 660 w Alledrogo jakiś wyskakuje za 499zl
Ktoś to może testował albo miał do czynienia z takim rozwiązaniem ?
Mój ori jest już sito i dzwoni strasznie...
Zostaw komentarz:
-
Szczerze? Nie wiem... oryginał to było sito- dosłownie...
Miałem tego pod ręką to założyłem
.. fajnie brzmi.
Pozdr
Zostaw komentarz:
-
Ja zainstalowałem ostatnio seryjny wydech od grx-r i efekt jest zadowalający.
- - - Zaktualizowano - - -
Ja zainstalowałem ostatnio seryjny wydech od gsx s iefekt jest zadowalający.
Zostaw komentarz:
-
Założyć można prawie każdy . Nie na każdym natomiast będzie dobrze jeździć. Niektóre będą wymagały dostrojenia gaźnika, niektóre wymiany dysz żeby Moto dobrze śmigało,nie wypalało zaworów i nie wciągało 8litrow na sto
Zostaw komentarz:
-
Witam. Chyba nie było jednoznacznej odpowiedzi. Z tego co zrozumiałem to do 660 można by założyć prawie każdy seryjny tłumik??
Np. Seryjny wydech od Suzuki GSX-S 750??
Zostaw komentarz:
-
Ja przespawałem łączenie i zawieszenie tłumika - od Yamahy YFZ600. Brzmi basowo i przyjemnie - nie ryczy jak krowa
Aczkolwiek waży parę kilo niestety, ale kupiłem go w dobrym stanie za (w przeliczeniu) jakieś 30 złotych. Mam jeszcze Microna, ale muszę go odnowić.
Załączone plikiOstatnio edytowany przez Eirkir; 632.
Zostaw komentarz:
-
Co powiecie o Arrow'ie ? Jest dostępny do XTZ 750 w InterCars'ie w wersji z obudową aluminiową lub ze stali nierdzewnej. Na YouTube brzmią fajnie ale w rzeczywistości dźwięk pewnie jest lepszy.
http://www.intercars.com.pl/?id=65&l...&rootkod=WWWWW
Zostaw komentarz:
-
Widzę że tak samo dostał kolorków jak mój ja swój wypolerowałem ale chrom został w odcieniu lekko złotawymZamieszczone przez ZED Zobacz postaCo do Lasera Pro Duro to ja mam taki właśnie u siebie.
Dźwięk jest nie za głośny nie jest za cichy, jego barwa jest jak dla mnie trochę za bardzo klekocząca ale ok. Jak słyszę inne tłumiki na necie to basik jest o wiele przyjemniejszy.
Nie mam tej siateczki właśnie i tez kiedyś się zastanawiałem jak bardzo ona mogla by zmienić dźwięk.
Nagrałem dźwięk u siebie, mikrofon w kamerze trochę przekłamuje,jest trochę bardziej basowy w realu ale i tak to klekotek taki
bo wg mnie najpiękniejszy dźwięk to coś takiego
Zostaw komentarz:
-
Mój duro całkiem inaczej słychać, siateczke jeszcze ma, ale może to zasługa rzędowej fałki z tdm-y
.
Zostaw komentarz:
-
Co do Lasera Pro Duro to ja mam taki właśnie u siebie.
Dźwięk jest nie za głośny nie jest za cichy, jego barwa jest jak dla mnie trochę za bardzo klekocząca ale ok. Jak słyszę inne tłumiki na necie to basik jest o wiele przyjemniejszy.
Nie mam tej siateczki właśnie i tez kiedyś się zastanawiałem jak bardzo ona mogla by zmienić dźwięk.
Nagrałem dźwięk u siebie, mikrofon w kamerze trochę przekłamuje,jest trochę bardziej basowy w realu ale i tak to klekotek taki
bo wg mnie najpiękniejszy dźwięk to coś takiego
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: