Dzik312! takie czasy że nawet jak pojedziesz ze
.... to nic pewnego
Zamieszczone przez szwagier
Zobacz posta
.... to nic pewnego
) nie jest to krytyka pod twoim adresem ale no uczciwie, dałeś się zrobić jak młody na przyszłość będziesz już mądrzej podchodził do takich spraw
ja kiedy kupowałem Tenerę ale nie tylko ją zawsze prosiłem o dodatkowe zdjęcia, mam je do tej pory i jest ich kilkadziesiąt z najdrobniejszymi szczegółami. A thomas1709 mam wrażenie że przybył na forum w celu stworzenia dobrej atmosfery żeby krótko mówiąc wsadzić kogoś na minę. Prześledziłem jego komentarze na Allegro, sprzedał bardzo nie wiele więc raczej handlarzem nie jest albo tą pseudo odpicowaną ST chciał zacząć swoją karierę handlowca nie mniej jednak jeśli nie napisał o faktycznym stanie technicznym to powinien o ty powiedzieć przez telefon dla dzika312 a chłopina nie pędził by 700 km i tracił całego dnia żeby zobaczyć kupkę złomu. Oczywiście można nie wiedzieć wszystkiego o motocyklu który się miało krótko i wcale nim nie jeździło ale jestem pewien że o tych mankamentach doskonale wiedział
. Jedno jest pewne thomasie1709, wielka wtopa na naszym małym forum nie zostanie ci to szybko zapomniane, czy ty myślałeś że nikt pod siedzenie nie zajrzy masz szczęście że Panowie nie zażądali zwrotu kasy za te dwa baniaki gazu i dobrą wódkę na odstresowanie
kasa w kazdej chwili
a tak co do ramy to była raczej prosta tylko sanki z obu stron połamane, pokręcone i poklejone ( spawane domowo bez szczególnej troski) rama pod siedzeniem pęknięta mocno (w mojej w tym roku też pękła ale rysa tylko i lakier odprysnął) a tam szczelina jak u cioci ... ogólnie moto po ostrym starciu z czymś twardym - silnik z sanek raczej wyrwało.
Komentarz