Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dymi jakby miała olej w wydechu po postoju

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[QUOTE=giani;142227]No dobra ostatni ślad.
    Bo wcześniej miałem zalanego Castrola Power1 10w40. On jest opisywany jako półsyntetyk.
    A teraz zalałem Putoline 10w50 i jest to pełen syntetyk. Może to ma jakiś wpływ?

- - - Zaktualizowano - - -

Miałem podobnie ale w kilofazerze, zalałem go zamiast Motulem 5100 Valvolinem pełnym syntetykiem, kopcił, pił olej. Wróciłem do Motula i objawy zniknęły. Poza tym, nic nie dzieje się bez przyczyny, skoro przed wymianą oleju było ok... Podobnie w Teresce, leję Motula i jest ok.

Komentarz

Zamieszczone przez giani Zobacz posta
      Normalna jest ta mgialka. Ale nie ta chmura co się pojawia od 0.17
      Tak czy siak niestety testy dzisiaj zakończone. Miałem małą glebę ale w skutkach opłakaną.
      Co tu dużo gadać mam po sezonie jak Marcin swojego czasu.Tylko obrażenia inne. Może na jesień uda się coś pojeździć.
      A człowiek myślał że jest niezniszczalny.
      Bardzo połamany?
      Kraina Pyrą i Gzikiem płynąca
      Adwenczur Klab FB
      Adwenczur Klab w sieci

Komentarz

Kość strzalkowa przy kostce i kość piszczelowa u podstawy. A nie wiem co z tkanka miękką. W czwartek będę miał więcej informacji bo mam kontrolę.
        Tak czy siak pierwsze tygodnie w łóżku na wyciągu Później się zobaczy pewnie rehabilitacja.
        A wszystko naturalnie przez kępe trawy
        ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Słabo...

Zdrówka, wypijemy za ciebie na Stanisławce
          Enduro nie klęka
          R 1100 GS '99 - limonka
          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Faktycznie słabo.... w szpitalu będziesz się byczył? gdyby się udało to w wolnej chwili wpadniemy w kilku Cię odwiedzić... tylko jak tam wnieść i spożyć jakiś wzmacniacz organizmu...
            Zdrowia!!! tak jak Trocin pisał toasty cytrynówką polecą na Stanisławce

Komentarz

Jak na razie leze w domu. I jak dobrze pójdzie to tak zostanie
              Chyba, że w czwartek okaże sie potrzebne jednak drutowanie/srobowanie i operacja.

Komentarz

Zdrowia chlopaku!
                Pzdr!
                prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Zamieszczone przez giani Zobacz posta
                  Jak na razie leze w domu. I jak dobrze pójdzie to tak zostanie
                  Chyba, że w czwartek okaże sie potrzebne jednak drutowanie/srobowanie i operacja.
                  Oby jednak żadne "drutowanie/śróbowanie" ani operacja nie były potrzebne. Trzymam kciuki za Twój szybki powrót do zdrowia. Straszny pech tak na sam początek sezonu, ehh..

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                    Faktycznie słabo.... w szpitalu będziesz się byczył? gdyby się udało to w wolnej chwili wpadniemy w kilku Cię odwiedzić... tylko jak tam wnieść i spożyć jakiś wzmacniacz organizmu...
                    Zdrowia!!! tak jak Trocin pisał toasty cytrynówką polecą na Stanisławce
                    Przemo....Jak bedziecie leciec to dajcie znac.. polecimy razem.. A swoją drogą Giani...kuruj sie chlopie..myslalem ze polatamy razem, a tu jedyny kompan z mojego terenu miał małe zetkniecie z podlozem;((( teraz najwazniejsze zeby wszystko było wporzadku i zebys sie dobrze pozrastał! Kuruj sie, zajże do Ciebie w któryś dzien...powodzonka...jak bys czegos potrzebował to dzwon..pozdro

Komentarz

Będę żył
                      Kości się nie poprzemieszczały. NIc nie trzeba nastawiać ani drutować.
                      Jak dobrze pójdzie to 8 maja będę miał zdejmowany gips
                      A jak na razie to kanapa TV i browar

Komentarz

to dobra wiadomość...dobrze ze tylko i Aż tyle sie stało..kuruj sie..

Komentarz

Uuu chłopaku czyli do maja pracujesz nad masą

Komentarz

Pracuję...
                          X