Dokladnie - to jest ten sam lancuch...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wymiana łańcuszka rozrządu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Bartas Zobacz postaDzwonili do mnie z Yamahy, znaleźli ten łańcuszek wyszukany przez Lukassa. Gość mówił, że z opisu wynika, że sÄ… to te same łańcuszki, ale biorą go na moją odpowiedzialność. Tzn jeżeli nie będzie pasować, to będę mógł powiesić sobie go na ścianie, a Lukassowi można bedzie urwać co niecoBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
I ja też założyłem łańcuszek od kawy łańcuch jest kropla w kroplę, stary miał jeszcze dwa zęby napinacza więc założyłem ze starego silnika w którym padła panewka a tam pięć zębów do końca więc zamówiłem ten od kawy na nim mam siedem lub osiem zębów do końca wydaję mi się że to troszkę za mało i nie wiem dlaczego. A wszystkie łańcuszki mają oznaczenie M
Komentarz
-
Jak masz siedem czy osiem zebow do konca napinacza to pojezdzisz jeszcze ho ho, wiele sezonow...ja mialem 1 na starym lancuchu i jeszcze by polatal pare kkm, nie bylo go jeszcze slychac, a dopiero jak zacznie byc go slychac to wtedy znaczy ze jego czas nadszedł
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Komentarz
-
Hejka, chociaż powiedziałem sobie że nie pojeżdżę do puki nie zrobię wszystkiego co trzeba to wygląda że jestem człowiekiem silnej woli inaczej bo pojeździłem, ale nie o tym tu miałem pisać, otóż wyjąłem dziś napinacz łańcucha i okazuje się że wyskoczył na dwanaście zębów co to ma znaczyć do k... nędzy co, się pytam.
Komentarz
-
No jak co, zmiana się szykuje.sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz
-
Zamieszczone przez robkri Zobacz postaO dzięks czyli 12 zębów to już praktycznie koniec.spokojnie możesz o tym pomyśleć na następną zimę
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaspokojnie możesz o tym pomyśleć na następną zimę
Komentarz
-
Zamieszczone przez _ja Zobacz postaoczywiście wszystko zależy od liczby kkm które kolega zamierza zrobić
Komentarz
-
Zamieszczone przez ostry Zobacz postalancuszek jak juz zipie ostatkiem sil to bardzo go slychac,wiec jak juz ci bedzie chalasowal (bedziesz slyszal) to biez sie do roboty.sciagaj blache pod silnikiem,pompe wody pompe oliwi,chlodnice i dekiel na walki i do dziela.
administratorzy będą mniej wkur***
Sorry za off
Komentarz
-
Nie no więcej niż 6 tyś. km to nie nakręcę tak przynajmniej było w poprzednim sezonie, czyli sprawdzę tylko zawory a kasę którą miałem przygotowaną na łańcuch i wszystkie gadżety potrzebne przy wymianie mogę sobie wydać na zbroję i nowego Mitasa E-09.
Ostatnio edytowany przez robkri; 269.
Komentarz
Komentarz