Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kieleckie spotkanie na moto
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaa... bo.... oponę miałem słabą i.... kępa trawy tam była?
Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
... cała,całastwierdziłem że sztuką to jest znaleźć jakiś cieższy teren dla takich 400-ek exc ... samo jeździ .. nic sie nie dzieje... nudy!
Przy okazji..
Zapraszamy na wieczorne slajdowisko i piwko z Kowalem i Baśką w lokalu CKR w Kielcach - będą fotki,filmy i będzie wesoło!
11-11-2013 godzina 19,30 !
Kielce ul Kusocińskiego 53Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.
Komentarz
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta... cała,całastwierdziłem że sztuką to jest znaleźć jakiś cieższy teren dla takich 400-ek exc ... samo jeździ .. nic sie nie dzieje... nudy!
wszędzie wjeżdżała a co najlepsze prawie zawsze wyjeżdżałemi nic się nie działo, jak człowiek już nie mógł rękami nogami ruszać wtedy można było powiedzieć że coś się dzieje
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaDlatego sprzedałem 520che
wszędzie wjeżdżała a co najlepsze prawie zawsze wyjeżdżałemi nic się nie działo, jak człowiek już nie mógł rękami nogami ruszać wtedy można było powiedzieć że coś się dzieje
Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Kozy??? ... jeżeli już to kozły!..lub jeszcze inaczej...
Jak to nie dałem znać?!!! - widziałaś datę? - siedziałaś pewnie w ciepłym biurze i klepałaś w klawiaturę... i ciesz się bo nie masz teraz grypy...jak ja..
A tak w zasadzie to już cieżko Cie dogonić... i po niedzieli podobno już wody miałaś dosyć..
Co do pokazywania... to w zasadzie... hmm...Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.
Komentarz
Komentarz