Jest mozliwość sie do was dołączyć?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kieleckie spotkanie na moto
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kopiboy Zobacz postaJest mozliwość sie do was dołączyć?
Komentarz
-
Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz postaPamiętajcie, że u mnie jakby coś z noclegiem i ognichem nie ma problemu
Komentarz
-
Jak pogoda pójdzie na wiosnę i trochę obeschnie, napiszę kiedy jedziemy.
Jakaś sobota, byle pola obeschły bo na razie na tych gliniastych drogach to na piechotę można się ślizgać a co dopiero na moto
Może w majowy weekend. Jeśli wszyscy gdzieś wtedy nie wyjeżdżają. Zobaczymy, z tydzień wcześniej napiszę.
U Kaski mOtOrynki jest świetna miejscówka. Jak będziesz mogła Kaśka ogarnąć nocleg - dla ewentualnych chętnych to super.
Jeśli by czas czy jakieś obowiązki uniemożliwiły Kaśce zorganizowanie noclegu to nam miejsce rezerwowe.
W razie czego, kawał nieużytku i miejsce na ognisko, żadnej cywilizacji i wygód poza miękką ziemią
Dla koneserów fajna miejscówka.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kopiboy Zobacz postaNo to kiedy ??Powiedz jeszcze czy interesuje Cię jazda bardziej off czy turystyczna.
Komentarz
-
Chyba troche jednego, troche drugiego- mam kiepskie opony na off (michelin sirac- na takich kupilem) i tak na oko to one bardziej na drogę są, ale sprobować można off-unajwyżej, tak jak obsypaliście błotem na jednym z filmikow nieszcześnika na chyba TDMie, opierdzicie i mnie
tez będzie fajnie
Komentarz
-
Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz postaTo może na następnym treningu
Komentarz
-
Dzięki wszystki za wspaniały wypad w niedzielne popołudnie.Ponad 100km w terenie ,robi swoje.
IMAG0906.jpgIMAG0907.jpgIMAG0908.jpg
Komentarz
-
Zamieszczone przez remartus Zobacz postaJuż wszystko jasne - orteza na 8 tygodni,następna wycieczka za ok.3 miesiące.buuuu
Komentarz
Komentarz