Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot PL+CZ+SK 2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

organizator wal do którejś z tych firm i jak się wyrobią to zamawiaj, dziś wtorek może się uda

Komentarz

Zamieszczone przez kamilltee Zobacz posta
      no to się nie zrozumieliśmy, w poście nr 38 napisałem wyraźnie, że są to smycze bez logo

a smycze z napisem "program kalejdoskop" mogą być ? to nie firma, tego programu już nie ma
      sam program chyba jest (był) niekolidujący "Pierwszy program lojalnościowy w branży alkoholowej. Program skierowany do wybranych placówek sprzedających alkohol"

wysyłam dziś kurierem na Ośrodek 70 szt, jeśli nie będą potrzebne - możecie je wyrzucić ...
      Kamil, gra muzyka ze smyczami, wysłane to dziękóweczka z góry. Ale te identyfikatory to lipa straszna, nie jesteśmy upośledzeni, chyba

Komentarz

może za bardzo się zafiksowałem, że smycz jest po to by na niej wisiał identyfikator (nie traktuję jej jako wartości gadżetowej)

ale mogę Wam dosłać dokładnie 28 ładnych kieliszków z moich zasobów i może ogarniecie jak zrobić taki niezbędny gadżetix na wieczór by nie pić z plastikowych kubków

zdjęcie poglądowe (nie mam tej obejmy - to musicie sami ogarnąć)

zdjęcie kieliszków (28 szt w 4 rodzajach)
        IMG-20130604-00832.jpg

wysyłam jutro
        ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
        FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

kieliszki muszą byc ze stożka bo takie nie będą sie trzymały...))

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez Zlot PL+CZ+SK Zobacz posta
          Kamil, gra muzyka ze smyczami, wysłane to dziękóweczka z góry. Ale te identyfikatory to lipa straszna, nie jesteśmy upośledzeni, chyba
          Słuchaj odnioslem sie tylko do tego co bylo w poście, proste. Ktoś zawalił to napisalem ze jesli chcecie smycze to mozna kupic takowe, robi to firma w warszawie a jesli chcecie to mozna rowniez zrobic identyfikatory z jakims fajnym logiem i nickiem z forum. I tylko tyle. NIkt nikogo nie zmusza na siłe, proste! chcialem tylko pomóc i podalem namiary firmy!a ty od razu wyskakujesz ze chyba nie jestesmy usposledzeni i ze pomysł bez nadziejny..

Komentarz

spoko loko, bez napinki - jesteśmy na prostej:
            - smycze są
            - kieliszki są, jakiś tam stożek mają - coś tam jeszcze pokitramy
            zadbajcie o wkład do kieliszków i będzie gitarrrra

a identyfikatory przy 28 osobach są zbędne - to miał na myśli Organizator, i w zasadniczo miał rację ... znam 24 z 28
            i nadal żałuję, że mnie nie będzie

Komentarz

Dostaje już kurw**y od tej pogody ! co za szambo a na weekend nie ma być lepiej :/
              Pytanie jak to będzie wyglądać wiadomo z cukru my nie są ale.....klimat się spierd**

Komentarz

Kończąc sprawe smyczy i kieliszków - miałem do wyboru typowo druciarskie rozwiązania (drut - power tape - trytka) wybrałem trytkę - nie wygląda źle.
                Wysyłam wszystko luzem, możecie sparować lub nie.

IMG-20130605-00834.jpg

Wszelkie głosy krytyki pochodzące od osób innych niż Organizatorzy proszę kierować od razu na email: abrakadabra@hokuspokus.pl

Komentarz

Pierwszy News jest

byleby się jakaś armatura na te koncerty nie zwaliła

Komentarz

ja mam drugi news....podobno ma polepszyc sie pogoda....ale na razie ciiiichoooo...i nie mowcie za glosno!)))jest nadzieja!!!

Komentarz

w zwiazku z tym iz musze byc z sob na niedz. w Kato to nie dołącze do towarzystwa.

Czeczen nie martw sie zapas sliwowicy mam w domu przy nastepnej okazji podrzuce

bawcie sie dobrze

Komentarz

O śliwowice to bym się nie martwił
                        Ja cos tam dowiozę
                        ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez rumpel Zobacz posta
                          Czeczen nie martw sie zapas sliwowicy mam w domu przy nastepnej okazji podrzuce bawcie sie dobrze
                          "Hmmm.... Czeczen.... przy nastepnej okazji podrzuce" to na PW zapier.. a nie tu obiecanki, cacanki a głodnemu stoi i to jeszcze sliwo... coś.
                          Dawaj na zlot. Moto, autem a skosztujesz prawdziwego ducha lasu (puszczy). Nie tam jakieś przechwałki śliwowe. Pewnie nie masz..... Nie że bym tam Cię prowokował...
                          Ostatnio edytowany przez advradek; 76.

Komentarz

zlot właścicieli yamaha... ja swoją zostawie w garażu bo pada i jej szkoda, przyjade starym katem

Komentarz

Niestety odpadamy. Nie udało się opanować sprzęgła. Wczorajsze próby wypadły słabo.

Zwalnianych miejsce w domku. Gdyby nie było chętnego, to dopłacę różnicę.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr_J Zobacz posta
                                Niestety odpadamy. Nie udało się opanować sprzęgła. Wczorajsze próby wypadły słabo.

Zwalnianych miejsce w domku. Gdyby nie było chętnego, to dopłacę różnicę.
                                Jeśli jest opcja na domek to chętnie się dołożę na miejscu proszę o info to nie będe musiał namiotu targać.......szkoda że nie udało się z tym sprzęgłem może jest jeszcze opcja trochę czasu jest

Komentarz

Pracuję...
                                X