Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot PL+CZ+SK 2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

A ja się zamuliłem i zlot przegapiłem Trudno - w przyszłym roku może się uda

Pozdro

Komentarz

a ja byłem i zlot zaliczyłem. było super. dzięki za impre. szacun dla organizatorów i czekam na foto i filmo relacje!
      Im GORZEJ tym LEPIEJ.
      Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

Też byłem choć krótko następnym razem postaram się być dłużej . Pozdrawiam

Komentarz

Rudolf000 już wróciłeś to co nie było żadnego offu ? Ja wczoraj jak wracałem to zwątpiłem jak zobaczyłem pioruny taaaka burza się zapowiadała i nic nie padało . Zjazd w Brzesku zamknięty ale na moto elegancko po szuterku przeleciałem.

IMG_20130608_141914.jpg
          Ostatnio edytowany przez azitoshi; 705.

Komentarz

Razem z Renią już dotarliśmy do domu. Miło było się spotkać. Dzięki za wspólną zabawę. Do następnego!

Komentarz

Fotki?
              hominis est errare, insipientis in errore perseverare
              Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

My z BigMikiem traskę do Kielc pokonaliśmy bezpiecznie i bez przygód
                SAM_2938.jpg
                aaaaaaaaaaaa tio rutynowa kontrola .Ja już od dwóch godzin w domu ,myślę że BMike też już dojechał.Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo ,do następnego.

- - - Zaktualizowano - - -

Parę fotek:
                Ostatnio edytowany przez remartus; 2781.

Komentarz

Moje fotki: https://picasaweb.google.com/1107449...eat=directlink
                  Dzięki za organizację

Komentarz

Zamieszczone przez remartus Zobacz posta
                    My z BigMikiem traskę do Kielc pokonaliśmy bezpiecznie i bez przygód
                    [ATTACH=CONFIG]14167[/ATTACH]
                    aaaaaaaaaaaa tio rutynowa kontrola .Ja już od dwóch godzin w domu ,myślę że BMike też już dojechał.Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo ,do następnego.

- - - Zaktualizowano - - -

Parę fotek:
                    https://plus.google.com/photos/10950...017?banner=pwa
                    hehehe....siemka dokladnie tak ja tez od paru godzin w domu...ale mnie zlapała ulewaaaa to masakra....kur**** wstawie zdjecie...ale zatrzymalem sie tylko na chwile..zapalilem i pojechalem dalej....i stety w deszczu...bylo zajefajnie...!DSCN1732.jpg

Komentarz

Dzięki Leszek za ogarnięcie tematu zlotu, jak zawsze było wszystko ok,
                      Ja też wracałem w ulewie, jak za dawnych junakowych czasów
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                      sigpic

Komentarz

kamazo melduje centrale o pozytywnym powrocie do chaty

Dzięki za spotkanie było zajebiście!

Komentarz

Dzięki Wszystkim za super imprezkę Miejscówka świetna
                          Jakimś "psim swędem" nie złapałem ani kropli deszczu ... tylko jak docierałem na miejsce to wezbrane strumienie pozalewały drogi - i na poboczach kilogramy gradu - masakra jakaś!

Komentarz

jo tyż dojechoł, zmoczyło mnie pod Krakowem, ale już za wysuszyło w mocnym słońcu, także takie miłe schłodzenie nawet się przydało. Dziękuje wszystkim za jak zwykle super spotkanie, a organizatorom za organizację, ośrodek, obsługa, szefostwo MIAZGA! dzień świstaka czas zaczać

Komentarz

Sowizdrzalstwo w liczbie półtora melduje się. Ani kropla deszczu nas nie dorwała.
                              Młode pyta, kiedy znowu jedziemy
                              Sowizdrzał
                              KTM 750 6T
                              Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Ja też DZIEKUJE wszystkim za mile spędzone chwile..to był mój "debiut", mam nadzieje ze odebraliscie moja osobe pozytywnie i ze w przyszlosci znow sie spotkamy. Dziękuje Siedlarowi za możliwość udostepnienie noclegu, Gianiemu, który namówił mnie na wizyte w tym zajefajnym miejscu i wszystkim, których nie wymieniłem,oczywiście zapomniałbym o Łojku który dostarczał dobrej dawki humoru.. również dziekuje organizatorom za super miejscówe i generalnie za całokształ...miło było Was poznać i cóż do nastepnego spotkania...pozdrowionka

Komentarz

Pracuję...
                                X