Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Rudolf000 już wróciłeś to co nie było żadnego offu ? Ja wczoraj jak wracałem to zwątpiłem jak zobaczyłem pioruny taaaka burza się zapowiadała i nic nie padało . Zjazd w Brzesku zamknięty ale na moto elegancko po szuterku przeleciałem.
My z BigMikiem traskę do Kielc pokonaliśmy bezpiecznie i bez przygód SAM_2938.jpg
aaaaaaaaaaaa tio rutynowa kontrola .Ja już od dwóch godzin w domu ,myślę że BMike też już dojechał.Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo ,do następnego.
My z BigMikiem traskę do Kielc pokonaliśmy bezpiecznie i bez przygód
[ATTACH=CONFIG]14167[/ATTACH]
aaaaaaaaaaaa tio rutynowa kontrola .Ja już od dwóch godzin w domu ,myślę że BMike też już dojechał.Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo ,do następnego.
hehehe....siemka dokladnie tak ja tez od paru godzin w domu...ale mnie zlapała ulewaaaa to masakra....kur**** wstawie zdjecie...ale zatrzymalem sie tylko na chwile..zapalilem i pojechalem dalej....i stety w deszczu...bylo zajefajnie...!DSCN1732.jpg
Dzięki Leszek za ogarnięcie tematu zlotu, jak zawsze było wszystko ok,
Ja też wracałem w ulewie, jak za dawnych junakowych czasów
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Dzięki Wszystkim za super imprezkę Miejscówka świetna
Jakimś "psim swędem" nie złapałem ani kropli deszczu ... tylko jak docierałem na miejsce to wezbrane strumienie pozalewały drogi - i na poboczach kilogramy gradu - masakra jakaś!
jo tyż dojechoł, zmoczyło mnie pod Krakowem, ale już za wysuszyło w mocnym słońcu, także takie miłe schłodzenie nawet się przydało. Dziękuje wszystkim za jak zwykle super spotkanie, a organizatorom za organizację, ośrodek, obsługa, szefostwo MIAZGA! dzień świstaka czas zaczać
Ja też DZIEKUJE wszystkim za mile spędzone chwile..to był mój "debiut", mam nadzieje ze odebraliscie moja osobe pozytywnie i ze w przyszlosci znow sie spotkamy. Dziękuje Siedlarowi za możliwość udostepnienie noclegu, Gianiemu, który namówił mnie na wizyte w tym zajefajnym miejscu i wszystkim, których nie wymieniłem,oczywiście zapomniałbym o Łojku który dostarczał dobrej dawki humoru.. również dziekuje organizatorom za super miejscówe i generalnie za całokształ...miło było Was poznać i cóż do nastepnego spotkania...pozdrowionka
Komentarz