Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez Dimi Zobacz posta
    Niesmialo zapytam czy ktos z pieknego nadmorza jedzie? Czy dopiero na miejscu bede sie z Wami alkoholizowac znaczy poznawac?
    jeżeli zbyt wiele się nie zmieni, to jest plan, co bym ruszył spod Kościerzyny w czwartek 16.05 - będę jechać małą tenerką, więc bez wielkiego zapitalania - jak pasuje to możemy dzidować wspólnie...
    Pzdr
    KoS

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
      A co, chcesz już po drodze zacząć?
      Po drodze to tylko Teresa moze pic

Komentarz

Zamieszczone przez Dimi Zobacz posta
        Niesmialo zapytam czy ktos z pieknego nadmorza jedzie? Czy dopiero na miejscu bede sie z Wami alkoholizowac znaczy poznawac?
        Prawdopodobnie ja będę się wybierał ale jeszcze nie mogę się określić na 100%. Będę wiedział jak sytuacja wygląda dopiero na 2-3 tyg przed imprezą.

Komentarz

Przypominam!!! Na razie 7 osób wypełniło formularz
          !!!WAŻNE!!! Do końca marca robię listę na podstawie poniższego formularza, a w kwietniu zbieram kasę na zaliczkę. ZALICZKĘ KAŻDY POLICZY SOBIE SAM - TYLKO ZA ZAMÓWIONE JEDZENIE. Za domki/namioty będę kasował na miejscu przy "meldunku"

Komentarz

Wypełniłem - pogonię ekipę. Z Kielc powinno nas jechać 6-8 osób.

Komentarz

Weź jeszcze w tym formularzu na tytułowej stronie napisz kto się wpisał bo ja chyba wypełniałem go dwa razy
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Siema ja przyjeżdżam w czwartek o co mam zaznaczyć??? jeszcze nie wiem w ile osób czy 2 czy 6 wiec domek zaklepuje

Komentarz

Nie zaznaczyłem posiłków (nie jem mięsa) i nie puszcza dalej (twierdzi, że wymagane), można to poprawić?
                  "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

MarcinJunak - faktycznie przyjeżdżasz z sobowtórem , spoko - ogarnięte
                    Trusek - dodałem "czwartek", pod koniec kwietnia potwierdzisz mi dokładną ilość osób - poinformuję też wtedy ośrodek o wcześniejszym przyjeździe, ale licz się z jedzonkiem we własnym zakresie w czwartek
                    Rootolf - dodałem "we własnym zakresie"

Komentarz

A łódka będzie ?
                      Pozdro dla organizatora.
                      J11

1. Zbigniew KTM 990 S
                      2. Sowizdrzał
                      3. Giani
                      4. Paluch
                      5. Znikopis
                      6. Wojtek
                      7. advradek
                      8. siedlar
                      9. qpcio
                      10.Beniamin
                      11.robkri
                      12. Gandalf + 1
                      13. Tomus
                      14. Bigmike (jesli sprzdam dzika to przybede samochodem)
                      15. Pablo1972 + 2
                      16. oNiW_R1 +1
                      17. Kretowspinacz
                      18. Muniek
                      19.Jarek11 + plecak
                      Papacool

Komentarz

Jarek tobie rowerek wodny nawet wystarczy

Komentarz

WP_20141120_002.jpg można się ścigać z tego co pamiętam to kajaki chyba też były rowerki wodne może też

Komentarz

Przypominam sobie że kiedyś jak byłem małą dziewczynką na ten ośrodek przez przypadek się zabłąkałem tylko niewiele pamiętam bo pijaniutki byłem a przybyłem z pobliskiego ośrodka Kolonia Żabinki . W Żabince pod jednym z domków stała stara zdezelowana wuecha udało nam się ją odpalić po pijaku, jeździliśmy nią między domkami .
                            A jeszcze zaznaczyłem trasę off ale może zmienię na turystyk, wszystko zależy od samopoczucia i wielkości grup jadących.

Komentarz

Widzę jakieś łajby , ale bez szmat .To jakby szwajcarska wersja Teresy
                              Papacool

Komentarz

szmat nie będzie-wiosełka

Komentarz

Pracuję...
                                X