Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"
Niesmialo zapytam czy ktos z pieknego nadmorza jedzie? Czy dopiero na miejscu bede sie z Wami alkoholizowac znaczy poznawac?
jeżeli zbyt wiele się nie zmieni, to jest plan, co bym ruszył spod Kościerzyny w czwartek 16.05 - będę jechać małą tenerką, więc bez wielkiego zapitalania - jak pasuje to możemy dzidować wspólnie...
Pzdr
KoS
Przypominam!!! Na razie 7 osób wypełniło formularz
!!!WAŻNE!!! Do końca marca robię listę na podstawie poniższego formularza, a w kwietniu zbieram kasę na zaliczkę. ZALICZKĘ KAŻDY POLICZY SOBIE SAM - TYLKO ZA ZAMÓWIONE JEDZENIE. Za domki/namioty będę kasował na miejscu przy "meldunku"
Weź jeszcze w tym formularzu na tytułowej stronie napisz kto się wpisał bo ja chyba wypełniałem go dwa razy
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Nie zaznaczyłem posiłków (nie jem mięsa) i nie puszcza dalej (twierdzi, że wymagane), można to poprawić?
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
MarcinJunak - faktycznie przyjeżdżasz z sobowtórem , spoko - ogarnięte
Trusek - dodałem "czwartek", pod koniec kwietnia potwierdzisz mi dokładną ilość osób - poinformuję też wtedy ośrodek o wcześniejszym przyjeździe, ale licz się z jedzonkiem we własnym zakresie w czwartek
Rootolf - dodałem "we własnym zakresie"
Przypominam sobie że kiedyś jak byłem małą dziewczynką na ten ośrodek przez przypadek się zabłąkałem tylko niewiele pamiętam bo pijaniutki byłem a przybyłem z pobliskiego ośrodka Kolonia Żabinki . W Żabince pod jednym z domków stała stara zdezelowana wuecha udało nam się ją odpalić po pijaku, jeździliśmy nią między domkami .
A jeszcze zaznaczyłem trasę off ale może zmienię na turystyk, wszystko zależy od samopoczucia i wielkości grup jadących.
Komentarz