Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Dziś wybieram się na wycieczkę po górach,jadę w okolice Dzierżoniowa,jutro Beskid Żywiecki(Węgierska Górka),gdzie zostanę parę dni.Będę miał blisko do Tresnej.Można zajrzeć na teren zlotu?
Ja tez planuje raczej wczesniej niz pozniej ruszyc z Wawy, ale lece z plecakiem i raczej bedziemy cieli glowniejszymi drogami... no i nie wiem czy moge z Toba jechac, bo masz Terese w tym malowaniu, w ktorym ja mialem i sie moze okazac, ze jest ladniejsza od kata, to szkoda dobra zone przez to gdzies po drodze wysadzac ;-)
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Ja tez planuje raczej wczesniej niz pozniej ruszyc z Wawy, ale lece z plecakiem i raczej bedziemy cieli glowniejszymi drogami... no i nie wiem czy moge z Toba jechac, bo masz Terese w tym malowaniu, w ktorym ja mialem i sie moze okazac, ze jest ladniejsza od kata, to szkoda dobra zone przez to gdzies po drodze wysadzac ;-)
spoko plan jest lecien czarnym 9-10 przelotowa 120<.... jak cos to pisz na prv
Ja od razu wjeżdżam na S8 od Maczka więc możemy gdzieś na trasie się spiknąć na stacji benzynowej czy coś takiego.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Jak spotkacie dwa kłady na przyczepkach na blachach zaczynających się na E... To będę ja z Bigmikem i kolega
Dwa auta z przyczepkami.
Będziemy lecieć tą samą trasą. Między 11-12 powinniśmy być tu https://www.google.pl/maps/place/E75...5!4d19.4831644
Może się spotkamy
Dziś wybieram się na wycieczkę po górach,jadę w okolice Dzierżoniowa,jutro Beskid Żywiecki(Węgierska Górka),gdzie zostanę parę dni.Będę miał blisko do Tresnej.Można zajrzeć na teren zlotu?
Wbijaj
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz