Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

9. PL+SK+CZ zlot motocykli Ténéré 03-05.06.2016, Tresna, ośrodek Neptun.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Roman - mam nadzieje ze widzielismy sie ostatni raz! Przy nastepnym spotkaniu moge niewytrzymac ...
    To czy bedzie zlot w 2019 nie zalezy od ciebie! To jakie beda motocykle tez nie zalezy od ciebie!
    Piszesz w imieniu swoim czy wszystkich gosci ?
    Jedynym czlowiekiem ktory sprawial problemy od samego poczatku byles i zostales Ty!
    Wpieprzasz sie we wszystko i wszedzie - zapamietaj jedno! To nie jest klub MC ! A Ty nie jestes prezesem !
    Z wielkim trudem powstrzymuje sie od bardziej dsadnych slow!

Dlaczego nie zglaszales pretensji na zlocie!?

Komentarz

AAA była okazja mu przypierd....
      nawet o tym wspominałem

Komentarz

A o co właściwie chodzi?😄

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Komentarz

Ja też BAAAARDZO dziękuje

Jak zwykle wspaniały weeeekendos z nietylkoYamahos gościos

Komentarz

Ja uważam że był wypas, nie ma się co przejmować. Jak będzie ochota to się w 2019 zrobi, ci co będą chcieli przyjadą i będą się bawić jak zawsze. Jeszcze raz wielki szacun dla organizatorów!

Komentarz

Jak to jest, ze niektorzy zagraniczni sie potrafili dogadac, zintegrowac, dolaczyc do zabawy od siatki po wolna jazde i przy okazji dowiedziec co i kiedy bedzie, a inni chcieliby jak dzieci z poprawczaka byc prowadzani za raczke i miec zorganizowana kazda minute?

*edited: i jeszcze im wszystko za drogo...
              Pzdr!
              prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Było zajebi...
                Wielkie dzięki za organizacje i miłe towarzystwo.
                ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Ja dopiero dotarłem do domu
                  Podziękowania dla wszystkich za towarzystwo i dla organizatorów za włożony wysiłek w organizację imprezy.Bardzo mi się podobało
                  P.S. czy to MarcinaJunaka mijałem w niedzielę koło 13 na dwupasmówce pod Cieszynem?

Komentarz

Czeczen wyznacz traskę na chałupę niejakiego Romana,ja jadę choćby dziś.A co się tyczy zlotu to szacun dla organizatorów.

Komentarz

Autsi i johny_b dzięki za zaproszenie na mój pierwszy zlot motocyklowy!

Dziękuje również całej ekipie za udany weekend w doborowym towarzystwie

IMG_2706.jpg
                      IMG_2768.jpg

Komentarz

Zamieszczone przez supertenere Zobacz posta
                        Zdar kolegovci PL ... som sklamaný z tohoto zrazu a moja obava sa naplnila. Bol to bohužiaľ najhorší zraz spomedzi všetkých 9 (PL,CZ,SK) zrazov čo boli doteraz.

- po príchode do campu nikde-nikto ... ani žiadne označenie pri vchode že sme správne a zraz sa koná ... ???
                        - zjedeme nižšie tam organizačná skupina ... žiadne privítanie ... nic ( a to ste pozývali vy PL ) ... ???
                        - organizátor na opačnej strane campu ako ostatný - zlá komunikácia bo ani neviem kto séf organizátor ... ???
                        - sobota zle časovo zorganizovaný výjazd , ani žiadne spoločné foto a po obede v reštaurácií sme museli ísť podľa vlastnej navigácie späť do campu lebo nikto z PL nezostal s poslednou skupinou ... ???
                        - sobota vecera raz ano bude opekanie (na vas ucet ako pozvanie) potom zasa nie ... až sme my urobili nákup na večeru potom vy poviete že nás pozývate ... ???

Na to že toto bol 9 zraz ... som sklamaný !
                        A to som vám (czeczen) napisal 4 mesiace popredu ako treba zorganizovať zraz . A to som zatvoril obe oči že môžu byť na zraze aj iný typ moto ako T a ST.
                        Bohužiaľ musím teraz po dohode s SK team konštatovať že ak v roku 2019 nebude hlavný organizátor u vás "LESZEK" (on pozná ako organizovať zraz) tak zraz v PL v roku 2019 nebude pretože neviete dodržovať určitý štandar zrazu a postarať sa ako uvítacia krajina o pozvanú návštevu a tým pádom poškodzujete dobré meno tohoto CZ + PL + SK Tenere + Supertenere zrazov !!!

Tak ak chcete aby bol zraz v roku 2019 v PL zoberte si tieto slová k srdcu máte dosť času na to aby ste o tom dobre popremýšľali.
                        Chceme len jedno aby bolo na zrazoch dobre , dodržat určitý štandard , postarať sa o pozvaných (jazyková bariéra) , zábavu , a že je to zraz T a ST.

A ja tak ładnie cię przywitałem na początku zlotu i nawet szlifierkę czeczen zorganizował, teraz mam Cię w nosie.

Jakoś z innymi mogliśmy się dogadać i nie było żadnych problemów, na następne spotkanie na pewno przyjadę i lepiej żeby cię tam nie było. (usunięte)

edit na czerwono by rootolf
                        Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
                        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                        sigpic

Komentarz

Roman strzelił focha jak się z nimi żegnałem nawet nie raczył się odwrócić i powiedzieć spierdalaj.Metyl i reszta zachowała się super się pożegnaliśmy sie wymieniliśmy uściski piątka i do następnego razu .Jak dla mnie porównując zloty był to jeden z lepiej zorganizowanych na jakich byłem.Były konkursy,atrakcje,zawody, ale zawsze ktoś musi puścić marę .
                          Myślę że n ie ma się co przejmować jeśli ktoś jest zmanierowany i stawia markę motocykla nad ludzi którzy nim jeżdżą .
                          Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Prosiłbym o trzymanie poziomu wypowiedzi, szczególnie moderatorów....
                            Nie byłem, nie wiem co się nawyrabiało, ale teraz już pozamiatane i chyba nie ma się co nakręcać.
                            z tego co czytam to zlot był udany, więc szkoda by było, żeby jakieś marginalne incydenty zdominowały to wspomnienie.

pozdrawiam, Adam
                            sigpic

Komentarz

Ja też chciałem podziękować wszystkim za miłe przyjęcie. Byłem pierwszy raz na zlocie XTZ i jestem pozytywnie zaskoczony. Gdybym mógł zostać dłużej i jeszcze bardziej się " zintegrować" to podejrzewam, że byłoby jeszcze lepiej. Pozdrawiam wszystkich i postaram się wpadać częściej na imprezy forumowe.

Komentarz

Panowie, obrzucanie kogoś błotem nic do sprawy nie wniesie.
                                Dyskusję na temat zlotu proszę kontynuować w zamkniętej grupie społocznościowej "Zlot w Treśnie", do której należy zgłosić chęć uczestnictwa w tej zakładce: http://www.xtzclub.pl/group.php
                                Posty obraźliwe, wulgarne, nawołujące do czynów zabronionych prawnie będą usuwane.
                                dziękuję
                                "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Pracuję...
                                X