Zamieszczone przez szymek1960
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Warsztat Warszawa i oklolice
Zwiń
X
-
-
Guest repliedUsunięte na żądanie użytkownika
Zostaw komentarz:
-
a można wiedzieć ile zapłaciłeś i za jakie wymiany? mówią wszyscy że nie drogo ale jak możesz to podaj ceny.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz postaano się ogarną i motóry można u niego robić, naprawiać, reanimować jak kto woli.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz:
-
Sławek, daj jeszcze link z konkretnym miejscem zaznaczonym na mapie. Nad prawym górnym rogiem mapki jest link o nazwie 'Link'Dopiero taki link da w efekcie marker na mapce.
Pozdrawiam,
Gosia
Zostaw komentarz:
-
Polecam wulkanizacje TOMI na ul. Studziennej 2. Koleś ma TDM w garażu, zjeździł kawałek świata i trochę torów też zaliczył
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz postamasz przeterminowane informacjetak czy siak koleś jest naprawde oryginalny
Zostaw komentarz:
-
Guest repliedUsunięte na żądanie użytkownikaOstatnio edytowany przez fxrider; 1. Powód: Dostosowanie posta do standardów obowiązujących na forum
Zostaw komentarz:
-
Zaliczka? Kurcze, ja pani w sklepie czy u fryzjera nie daje zaliczki, a to taka sama usługa jak warsztat motocyklowy.
WARSZAWA WULKANIZACJA WYMIANA OPON
Ul. Puławska/Al. Lotników/Wałbrzyska - w podwórku biura rachunkowego
Dzis byłem by tylko oponę zdjąć - człowiek mi to zrobił gratisowo. Robi w ogóle motocykowe koła. Ha! widziałem TKC 80 na felgach od małej Tenery - przyznać sie kto zakupił komplet?
Zostaw komentarz:
-
szpak to taki ptak
Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz postaPolecam kolege Szpaka z Nowego Prażmowa, strony www nie ma ale za to na motocyklach się zna i wsród braci motocyklowej (tej starszej) też znany jest.
Gdyby ktoś potrzebował motór podleczyć to śmiało, tel do niego 500 811 808
Zamiast krwi ma olej silnikowy, a włosy sztywne jak szprychy, jego drugie imię to MOTOCYKL.znam szpaka !! koleś jest ok , ale nie radze dawać mu zaliczki !
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: