Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Warsztat Warszawa i oklolice

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• _ja
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez LukaSS Zobacz posta
    Damian Śmigielski - człowiek z Jednośladu na TVN turbo (ul. Mińska):
    http://www.garazpodryzymkoniem.pl/
    Niestety.. do garażu pod ryżym koniem mam bardzo blisko, więc podjechałem, żeby umówić się na serwis ST.
    Miły mechanik powiedział, że mam napisać maila do Damiana, to na pewno odpisze w sprawie kosztów i terminu.
    Napisałem... cisza.
    Po kilku dniach ponownie (coś może nie doszło.. pomyślałem). Znowu cisza.
    Dzwonię - Damian przeprasza, że nie odpisał, ale jeśli wyślę mu maila raz jeszcze (po raz trzeci!) to już na pewno odpisze..
    Napisałem... i znowu cisza.
    Ocenę pozostawiam kolegom forumowiczom...

W tym samym miejscu siedzi natomiast Hubert z firmy motogumy.pl
    Ten z kolei odpisuje na maile - jest kompetentny i przyjazny. Nie wiem jak porównanie cen z innymi sklepami, ale jeśli chodzi o obsługę klienta, to polecam.

Zostaw komentarz:

• motosimsun
    odpowiedział(a)
    Cześć

Znacie mnie z postów o wyprzedaży w Boldorze. Ja także jestem mechanikiem motocyklowym. Pracuję w swoim warsztacie. Mam sporo sprzętu i cały czas kupuję nowy (min. z Boldoru). Posiadam sporą kolekcję manuali do wielu maszyn a także zdrowe podejście do tematu naprawy i serwisowania motocykli.
    Pracowałem w kilku serwisach motocyklowych min. w Yamaha.
    Jestem z Brwinowa (pod Warszawą, 30 km w stronę, w stronę Grodziska Mazowieckiego)
    Tel. do mnie: 509 637 829
    Tomek

Zostaw komentarz:

• _ja
    odpowiedział(a)
    Kilka nowych adresów, które znalazłem na innych forach.

"Jest nowo otwarty warsztat motocyklowy na ul. Ordona 2A
    Dla zainteresowanych podaję numer telefonu do Pana Adama czyli szefa - 784-566-161
    Adam był długoletni pracownikiem i szefem warsztatu Yamahy przy ul. Połczyńskiej."

byłem klientem Pana Adama jeszcze w Yamasze i nie mogę narzekać. Nie wiem jednak jak naprawia "na swoim"
    =====

warsztat mechaniki motocyklowej w Miedzylesiu
    ul .Zwolenska 32. tel.604 519 765

ten ma dobre opinie na forum DragStara
    ====

Wał Miedzeszyński 375
    Kontakt:
    Michał, 500-465-707

Warsztat nie prezentuje się zbyt efektownie, ale właściciel jest człowiekiem konkretnym i fachowym.

o tym opinii mało.

Ktoś coś wie?

Zostaw komentarz:

• kamilltee
    odpowiedział(a)
    Oddałem ST na pełny przegląd i serwis przed misją Uboot do Damiana

Damian serwisuje moje motocykle od 5 lat, ostatni (DR) u mnie w garażu - byłem pierwszy raz na Mińskiej 25, potwierdzam, że profeska pełna, chyba połowa sprzętów obecnie to Enduro i reise-enduro.
    Co do cen należy pytać osobiście, mnie wycenił baaardzo umiarkowanie - a mam do tego pewność, że nie będzie żadnej ściemy wymieni to co trzeba tak jak trzeba.

Więc : POLECAM

Zostaw komentarz:

• xieciu
    odpowiedział(a)
    Kumpla warsztat w Falenicy:
    Sklep i serwis jachtowy, akcesoria, wyposażenie, silniki zaburtowe i elektronika. Sprzedaż, montaż, projektowanie, doradztwo

Zostaw komentarz:

• larry
    odpowiedział(a)
    ...

Zamieszczone przez fxrider Zobacz posta
    ....Rafała z Otwocka - serwisował już kilka forumowych tenerek więc maszyny zna.
    Tel. 791 092 969 ....
    pozdrawiam, Adam

Jakośc usług na bardzo dobrym poziomie, ceny konkurencyjne, polecam.

Zostaw komentarz:

• LukaSS
    odpowiedział(a)
    Skrót myślowy.

Zostaw komentarz:

• fxrider
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez LukaSS Zobacz posta
    warsztacie z uprawnieniami
    O jakich "uprawnieniach" piszesz?

Zostaw komentarz:

• LukaSS
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez el_norbiako Zobacz posta
    O fakturze nie gadałem. Co do książki serwisowej- to zwykły kajecik, gdzie Dandy własnoręcznie wpisuje co było robione i podbija stemplem. Na to co wpisane udziela gwarancji. Więc raczej tylko do użytku u niego. Szczerze wątpię, by na innym serwisie albo potencjalnemu nabywcy robiło to jakieś większe wrażenie
    Książeczka taka czy inna, w dodatku ze stemplem z serwisu, jest dowodem na to, że motocykl był serwisowany w warsztacie z uprawnieniami, a nie gdzieś u Heńka za stodołą i w ogóle był serwisowany.

Zostaw komentarz:

• Siwy
    Guest replied
    Usunięte na żądanie użytkownika

Zostaw komentarz:

• el_norbiako
    odpowiedział(a)
    O fakturze nie gadałem. Co do książki serwisowej- to zwykły kajecik, gdzie Dandy własnoręcznie wpisuje co było robione i podbija stemplem. Na to co wpisane udziela gwarancji. Więc raczej tylko do użytku u niego. Szczerze wątpię, by na innym serwisie albo potencjalnemu nabywcy robiło to jakieś większe wrażenie

Zostaw komentarz:

• blyshkrik
    Guest replied

Zostaw komentarz:

• Bartas
    odpowiedział(a)
    El Norbiako- to jest jakiś serwis i dają książkę serwisową, czy też fakturę?

Zostaw komentarz:

• Siwy
    Guest replied

Zostaw komentarz:

• el_norbiako
    odpowiedział(a)
    Ano odebrałem. Wymieniono tam wszystko co było robione- przy jakim stanie licznika, dodatkowe uwagi etc.
    Chyba będę musiał podjechać- coś mi przedni zacisk zaczął cieknąć... Trochę strach tak bez płynu hamulcowego śmigać

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X