Zamieszczone przez LukaSS
Zobacz posta
Udało mi się dzisiaj dodzwonić do serwisu. Wczoraj wieczorem dodzwoniłem się pod "stary" numer telefonu i odebrała go jakaś pani, oraz powiedziała mi że numer do serwisu się zmienił. Podała mi szczęśliwie nowy numer i udało mi się dodzwonić dzisiaj, przed chwilą. Początkowo chciano mnie spuścić na drzewo, ale troszkę pokrzyczałem i umówiłem się dziś na 18 (tak, udało się umówić po godzinach pracy warsztatu), na dodanie 2 ogniw do łańcucha od ręki (jest w tej chwili 106). Z całą pewnością napiszę co z tego wyszło.
Swoją drogą, próbowano mi wmówić przez telefon, że nie można dodać jednego ogniwa, bo liczba ogniw musi być parzysta. Na pytanie "dlaczego?" dostałem odpowiedź że "na logikę tak musi być". Ciekawe... no ale już mam dosyć więc zgodziłem się na dodanie tych dwu ogniw. Zresztą, łańcuchy w tym serwisie są składane na zapinkę a nie na zakuwkę... też jakby mało profesjonalnie. W każdym razie, jak już będę miał 108 ogniw to sobie jedno ogniwo i tą spinkę wyrzucę i skuję sam porządnie na 107 ogniw.
Tak czy inaczej... uwzględnianie reklamacji (jeśli rzeczywiście operacja się powiedzie) zawsze jest dużym plusem warsztatu.
Wychodzi też na to, że wyjazd na łódki (jeśli był), był krótki, więc spoko.
Zostaw komentarz: