Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Warsztat Warszawa i oklolice
Zwiń
X
-
cześć,
szukaj tu:
sam mam mondasa ale żadnego warsztatu do grubej roboty nie mam do polecenia
Zostaw komentarz:
-
Pomocy !!!
Szukam uczciwego niedrogiego warsztatu , który przełoży mi silnik w aucie.
Podczas wyjazdu na narty wyszedł mi korbowód bokiem i muszę pilnie przełożyć nowy silnik.
Mondeo TDCI 2002r. 130KM.
Może kogoś mi polecicie ?
Dzięki za podpowiedzi.
Jarek11
Zostaw komentarz:
-
Panowie a w Warszawie na ul. Dobrej nie pamiętam numeru ale tak około 20 tam widziałem jakiś serwisik korzystał ktoś?
Zostaw komentarz:
-
http://www.motojama.pl/index.php Polecam ten serwis. Wiem, że nie wstawia tam żadnej lipy i nie próbuje naciągać klientów.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez _ja Zobacz postaa ja mam genialną wiadomość dla wszystkich, którzy siedzą trochę w "światku". łobuz Szparag będzie miał warsztat na ul. Mińskiej 25 (tam gdzie Hubert ma motogumy).
tyle
Tylko q.... czemu ja będę miał tak daleko... W tym roku robiłem duży serwis w Stajni i złego słowa nie powiem - moto jeździ jak nowe. Po serwisie gaźników i spalanie spadło
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez _ja Zobacz posta"łobuz" - jak najbardziej żartobliwie i z jak największym uznaniem.
świetny fachowiec.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez kamilltee Zobacz postatak, już trąbią na innych forach
"łobuz" - jak mniemam to żartobliwie ?czy masz jakieś uwagi ?
"łobuz" - jak najbardziej żartobliwie i z jak największym uznaniem.
świetny fachowiec.
Zostaw komentarz:
-
tak, już trąbią na innych forach
"łobuz" - jak mniemam to żartobliwie ?czy masz jakieś uwagi ?
Zostaw komentarz:
-
a ja mam genialną wiadomość dla wszystkich, którzy siedzą trochę w "światku". łobuz Szparag będzie miał warsztat na ul. Mińskiej 25 (tam gdzie Hubert ma motogumy).
tyle
Zostaw komentarz:
-
Polecam serwis PJP Motocykle który znajduje się w Starych Babicach ul. Warszawska 96 ( ok. 2 km od Warszawy )naprawdę znają się na rzeczy podrzucam stronkę http://www.pjpmotocykle.com.pl/index.php
Zostaw komentarz:
-
Jeżeli ktoś ma do zregenerowania gaźnik to polecam miejsce gdzie ja robiłem swój
czas regeneracji mniej niż tydzień, robota zrobiona porządnie.
przy okazji można pogadać o starej motoryzacji
p. Pietrzyk Wiesław
Gaźniki samochodowe
01-210 Warszawa
Szarych Szeregów 1
tel.: 22 632 69 51
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: