Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Widzę że jestem już na liście, ale dam jutro odpowiedz czy namiot czy domek (może uda sie mnie gdzieś wcisnąć). Muszę tylko podjechać do decatlonu i zoriętować się w cenach i dostępności namiotu
Kojega
Jop, właśnie sprawdziłem. Kurcze, mogłeś napisać, że to jest z "tej" publikacji. Mam ją całą w wersji foto. W każdym razie dzięki
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Witam.
Czy mogę się zabrać z wami do Morska czy już za późno ?
Jeżeli tak , to proszę o info jakie opłaty i gdzie przesłać.Spanie wolę domek jeżeli można bo namiotu nie posiadam jeszcze ...
Pozdr.
jarek dawaj z namiotem lepszy klimat (pokój masz na co dzień), ja się pytałem to tak jak było pisane lista jest zamknięta ale pewnie będzie można się do kogoś wcisnąć
Kojega
Super .( Tzn. , że przygarniecie i bez namiotu ? ) Tenere
Przesłałem kasę do Ziuta .
Mam nadzieję , że nie zostanę pod gołym niebem na pastwę Morskich komarów
Co do podróży to zabieram się z grupą Warszawską .
Czekam na info.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
jeszcze, jeszcze ja zaczyna sie udręka każdego wiekszego wyjazdu, czyli dopisywanie maruderów . Tak wiec czy jest jeszcze opcja na wycieczkę z wami. Opcja namiot, wrzuta do kotła zrozumiała. start z wawy
Desperados don't die, we just go to hell for regroup.
PS. Gosienka sie nie boi, 200 km polecimy bez ciśnienia tak żeby miło było .
Dzięki ale odpadam. Naprawdę nie czuję się na siłach żeby grzać w tak silnej ekipie. Doturlam się jakoś spokojniej - tak będzie lepiej i dla Was i dla mnie. Dziękuję
Gosia
Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Komentarz