Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Widzę że jestem już na liście, ale dam jutro odpowiedz czy namiot czy domek (może uda sie mnie gdzieś wcisnąć). Muszę tylko podjechać do decatlonu i zoriętować się w cenach i dostępności namiotu
    Kojega

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika
      Załączone pliki

Komentarz

można dopisać namiot

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
          Zamki, militatia, natura, zabytki techniki poproszę
          Dostałeś na mejla?
          ...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...

Komentarz

Jop, właśnie sprawdziłem. Kurcze, mogłeś napisać, że to jest z "tej" publikacji. Mam ją całą w wersji foto. W każdym razie dzięki
            sigpic
            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zamieszczone przez Beniamin Zobacz posta
              Kurcze ja mam około 600 kilo do zrobienia, to muszę już wolny czwartek załatwiać.
              ty to już w środę dawaj do mnie z koyotem, czwartek pauza i ..... eee albo nie bo niedojedziemy

Komentarz

Witam.
                Czy mogę się zabrać z wami do Morska czy już za późno ?
                Jeżeli tak , to proszę o info jakie opłaty i gdzie przesłać.Spanie wolę domek jeżeli można bo namiotu nie posiadam jeszcze ...
                Pozdr.
                Papacool

Komentarz

jarek dawaj z namiotem lepszy klimat (pokój masz na co dzień), ja się pytałem to tak jak było pisane lista jest zamknięta ale pewnie będzie można się do kogoś wcisnąć
                  Kojega

Komentarz

Ostatnio edytowany przez Gość; 27.

Komentarz

Super .( Tzn. , że przygarniecie i bez namiotu ? ) Tenere
                      Przesłałem kasę do Ziuta .
                      Mam nadzieję , że nie zostanę pod gołym niebem na pastwę Morskich komarów
                      Co do podróży to zabieram się z grupą Warszawską .
                      Czekam na info.
                      Pozdrawiam i do zobaczenia.
                      Papacool

Komentarz

jeszcze, jeszcze ja zaczyna sie udręka każdego wiekszego wyjazdu, czyli dopisywanie maruderów . Tak wiec czy jest jeszcze opcja na wycieczkę z wami. Opcja namiot, wrzuta do kotła zrozumiała. start z wawy
                        Desperados don't die, we just go to hell for regroup.

Komentarz

na advrider.pl są już pierwsze foty po zlocie - np. ośrodka

Komentarz

Ostatnio edytowany przez Gość; 27.

Komentarz

Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz posta
                              PS. Gosienka sie nie boi, 200 km polecimy bez ciśnienia tak żeby miło było .
                              Dzięki ale odpadam. Naprawdę nie czuję się na siłach żeby grzać w tak silnej ekipie. Doturlam się jakoś spokojniej - tak będzie lepiej i dla Was i dla mnie. Dziękuję

Gosia
                              Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                                X