Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Daj se spokój z używkami, dołóż 200 PLN i masz nowego Lazera. Będzie TWÓJ i NOWY!
Kolega cochise ma racje, jak by on kosztował 100zł to można by brać i jeszcze gość nie napisał czy ma wyjmowany środek do prania, dołożysz trochę i za 500zł masz nówke kask świerzutki i z wyjmowanym środkiem
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Kolega cochise ma racje, jak by on kosztował 100zł to można by brać i jeszcze gość nie napisał czy ma wyjmowany środek do prania, dołożysz trochę i za 500zł masz nówke kask świerzutki i z wyjmowanym środkiem
Dzięki za rade ale raczej nowego to nie kupie bo nie pracuję i cienko z kasą ;( . Ale poszukam jakiś kasków z wystawy sklepowych , może akurat trafie jakiś przyzwoity kask za rozsądne pieniądze
sprawdzaj wyprzedaże w louisie, kilka sklepów w polsce sprzedaje w tych samych cenach. bywa, że obniżki są po 70% (ale na mało popularne modele/ rozmiary)
ja na skuter kupiłem orzeszek za pół ceny: allegro, sklep wchodził i zrobił promocję dla nabicia sobie punktów. tak że można, tylko czasami zajmuje to trochę czasu
jsz
Jeśli teraz nie masz kasy to kup sobie jakiś styrany markowy kask za max 200zł i zbieraj przez zime na nowy, jak to zrobiłem jak nie miałem kasy na nowke
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Zgadzam się z Marcinem. Już drugi sezon jeżdżę w używanym nolanie za niecałe 200 zł i nie narzekam.
Pewnie, że nowy pewnie byłby lepszy, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Rootolf ma racje, nie opłaca się dać więcej za używke niż 200zł, a potem sprawdza się powiedzenie że prowizorki są najbardziej wytrzymałe i sprawdzają się w 100% Nie marnuj kasy tylko zbieraj na porządny nowy kask.
sigpic
Albo ja coś źle czytam, albo te "nędzne" LS2 stoją zadziwiająco wysoko jak na swoją cenę. Specjalnie taki kupiłem na szybki przelot do Morska. Przy większych prędkościach crossiaki wpadają w uciążliwe turbulencje.
ja mam starego v-cana, ktory nie jest drozszy od LS2 a tez wypadl niezle, bijac w rankingach kaski kilkukrotnie drozsze... najwyrazniej nie ma co przeplacac (choc osobiscie marzy mi sie cos lzejszego) (;
Albo ja coś źle czytam, albo te "nędzne" LS2 stoją zadziwiająco wysoko jak na swoją cenę. Specjalnie taki kupiłem na szybki przelot do Morska. Przy większych prędkościach crossiaki wpadają w uciążliwe turbulencje.
Nie wiem o którym ls2 mówisz ale ja przejrzałem na google te kaski i akurat te modele wyglądają całkiem inaczej niż te dostępne u nas i to już nie półka cenowa za 200zł.
Podobnie jest z firmą v-can, robi różne rodzaje kasków. od tych najbiedniejszych po luksusowe. Dlatego moim zdaniem nie ważna jest firma tylko jakość wykonania czyli typ kasku.
sigpic
za 200 zl moze nie, ale np LS2 Shogun bedacy topowym modelem w ofercie firmy, w GB kosztuje 100 funciakow, model Cyber kosztuje 70 i maja tyle gwiazdek co Shuberth C2 za 550 funciakow.
Komentarz