Jeszcze muszę tylko pomyśleć nad jakimś sprytnym zamknięciem, coby mi nikt nic nie zajumał.
Mam już raczej jasność pewnie będą symetryczne. W zasięgu cywilizacji nieco większy rozstaw ale w przypadku jej braku dodatkowe miejsce może okazać się zbawienne.
Jako początkujący nie wiem co będzie lepsze, praktyczniejsze. Już wiem, że sakwy a nie kufry aluminiowe. Teraz jeszcze czy stelaż symetryczny czy nie. Sam sobie nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć. Pewnie jedno i drugie rozwiązanie ma swoje plusy. Kwestia które ma więcej plusów dodatnich a które więcej plusów ujemnych. Sam sobie nie odpowiem......

Jako początkujący nie wiem co będzie lepsze, praktyczniejsze. Już wiem, że sakwy a nie kufry aluminiowe. Teraz jeszcze czy stelaż symetryczny czy nie. Sam sobie nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć. Pewnie jedno i drugie rozwiązanie ma swoje plusy. Kwestia które ma więcej plusów dodatnich a które więcej plusów ujemnych. Sam sobie nie odpowiem......
W przypadku stelaża symetrycznego powstaje miejsce na zamocowanie pojemnika wykonywanego np. z rury kanalizacyjnej.
ta lekka asymetria przy prędkościach jakimi lata 660'tka to problemu nie robi a w korkach przeciskać się łatwiej
,jeżeli jakiś pro duro np. to można zrobić śmiało symetrycznie i wąsko z obu stron
Zostaw komentarz: