Zamieszczone przez DanielD
Zobacz posta
Motoz. Jeździłeś? Ja tak. Na nie swoim moto. Również po asfalcie. Jechałem z tym motocyklem większa traskę (kilkaset km) - gdzie 50% to asfalt. I było bardzo dobrze. Lepiej mam na cts 755, ale chcę sam dłużej popróbować.
Ty jeździłeś?
Zamieszczone przez Prince
Zobacz posta
Zamieszczone przez Prince
Zobacz posta
Z Sowizdrzałem wrzuciliśmy je na przód na AL+MNE i pierwsze trawiaste odcinki zdecydowanie ostudziły nasze tempo. Po powrocie zrzuciłem deserta i czeka zawieszony na ścianie na kolejną AL lub Maroko, bo tutaj się do niczego nie nadaje - już mi się nie chce wykłócać z piszącymi inaczej, może uda się kiedyś spotkać na kawałku pochyłej trawiastej górki, to i oni zmienią zdanie. Na asfalcie wytrzymuje podobnie jak C755, ale trochę deszczu i na motozie robi się jazda jak po lodzie. W ogóle zachowuje się podobnie jak mitas E07/09, tj. z wiekiem i zużyciem robi się coraz bardziej śliska, co w ostatniej fazie docierania generuje gleby nawet na suchym chłodnym asfalcie. Pierwszej pozbyłem się jak mi zaczęło podcinać przód na rondach (dwie gleby, raz szlifnąłem pod stojącą przed rondem ciężarówkę), wrzuciłem wtedy starą TKC80, która już dawno miała pójść do kosza, i można było znowu jeździć szybciej niż skuterek.
w wersji slick-dało radę ale bez szału
Z reguły szybciej latam w offie niz na asfalcie i dlatego pytam czy motoz sie nadaje do dużej teresy -troche swinka jednak waży...Duże ma znaczenie waga sprzętu do opony w terenie.Się niektórzy napięli

do zo w marcu na Stanisławce
Komentarz