Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kieleckie spotkanie na moto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

dziś troszkę słoneczka wyszło ale te 5,5 stopnia to takie mało optymistycznie
    sigpic
    http://www.facebook.com/arek.monski

Komentarz

No Jacu tak, ale chyba samochodem jo tys chce

Komentarz

No to wygląda że jednak samochodem - ma to swoje dobre strony .... Motorynka za kółkiem!!! to i jakiś browarek będzie można spożyć Lemur ma jechać samochodem, pewnie zabierze kilka osób.

Komentarz

to przed 10 zbiórka u nas pakujemy sie i sypiemy

Komentarz

Niezłe widowisko świetne podjazdy - zjazdy jeszcze ciekawsze tylko żeby nie było tak zimno....
            dzięki wszystkim

Komentarz

sorki ale mnie pogoda odstraszyla, czekam na foty

Komentarz

Foty pewnie będą - Motorynka i Arek coś tam cykali i robili filmiki - mi zdechły baterie po zrobieniu dwóch fotek - gdzieś pojawią się relacje foto i video bo sporo było fotografów i dwie ekipy telewizyjne. Niesamowite zamieszanie na starcie bo organizatorzy wypuścili razem wszystkie klasy - pierwszy zakręt i podjazd zweryfikowały umiejętności startujących w uciekaniu spod kół innych

relacja w lokalnym portalu : http://www.e-vive.pl/maciej-giemza-j...ort,True.html#
                Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.

Komentarz

Ojoooj, chłopaki dawali czadu, jak dla mnie )) BOSKO )) jak stałam na wznisieniu, i patrzyłam jak lecą ryjem w dół i lądują przednim kołem, a dupa gdzies na boki za nimi, to stwierdziłam że w camelgabach to nie mieli ciepłej herbatki, tylko niezły sprirol )))
                  Tak wygładł ten grajdołek ))
                  SAM_6134.jpg

i kilka fotek

Komentarz

Klasa weteran Rysiek Augustyn, wielokrotny mistrz świata i europy z lat 80-90, sześcodniówki i inne enduro...Kolega od wielu lat
                    To od niego uczyłem się jeździć, ale utrzymać się za nim to było poważne wyzwanie oczywiście na lekkim moto. Na dużuch endurach nie jeździ, chciałem mu dać kiedyś mojego kata żeby pokazał jak jechac na torze motocrosowym, ale nie chciał, mówił że to nie dla niego
                    Mogę zaprosić go na wiosenną przecinkę do Junaka, trochę pogada, zdradzi trochę techniki, pokaże chłopakom od lekkich moto jak się popierdala...Jeździ ostatno jakąś Hondą 400 albo coś w tym stylu ...
                    pozdr.
                    Ostatnio edytowany przez Zbyszek KTM 990adv; 2893.

Komentarz

No proszę, fajnie, ja chetenie posluchalabym pare rad

tu jeszcze parę FOTEK

Komentarz

oranie? niedziela?

Komentarz

oranie- trzeba coś kole 9 się spotkać.... - i może na żurawinę (pięknie dojrzała ) na Białe Ługi ?

Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.

Komentarz

Fajnie, ja tez chce, i co????

Ps, czeczen a te horungiewki to przydrozne lesne ssaki oznaczyles?

Komentarz

W związku z tym że - jak sama zauważyłaś - będzie to polowanie na "ssaki leśne" ... to dziewczyny niewskazane....

Komentarz

fajna traska, kurna a ja dalej w beciku jak niemowlak
                                Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Pracuję...
                                X